Λευτέρης Πανταζής: «Κράτησα τα δάκρυά µου και έκλαψα από συγκίνηση και χαρά όταν έφυγα»
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Κράτησα τα δάκρυά µου και έκλαψα από συγκίνηση και χαρά όταν έφυγα»

Την περασµένη εβδοµάδα, ο τραγουδιστής επισκέφτηκε στο Γηροκοµείο Αθηνών τη Μαίρη Λίντα.

Η συνάντησή τους ήταν ιδιαίτερα φορτισµένη.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για την ιδιαίτερη σχέση τους. «Το 1974, σε ηλικία 17 ετών, τραγουδούσα µε τον ∆ηµήτρη Ξανθάκη και τη Μαίρη Λίντα. Η µητέρα µου έπλενε πιάτα στην κουζίνα του µαγαζιού, γιατί είχαµε ανάγκη τα χρήµατα για να αγοράσουµε φάρµακα, γιατί ο πατέρας µου είχε καρκίνο. Με βοήθησε πολύ τότε, µε πήρε στο στούντιο να κάνω σιγόντα, µε στήριξε µε τον δικό της τρόπο. ∆εν το ξέχασα ποτέ. ∆εν µπορούσα να µην πάω να τη δω», δηλώνει στο «Secret» και περιγράφει τη δική τους στιγµή.

«Συγκινηθήκαµε και οι δύο, µιλούσαµε µε τις ώρες. Ηταν χαρούµενη και πριν φύγω, όταν τη ρώτησα να µου πει τι θέλει και εγώ θα το κάνω, µε τσάκισε λέγοντάς µου: “Να έρχεσαι να µε βλέπεις”. Κράτησα τα δάκρυά µου και έκλαψα από συγκίνηση και χαρά όταν έφυγα. Είναι µια κυρία σε όλα της», λέει, ενώ θέλει να εκφράσει και το παράπονό του.

«Πρέπει το κράτος να µεριµνήσει γιατί λείπουν γιατροί και φροντιστές. ∆εν µπορεί να είναι µία γυναίκα για 30 άτοµα. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες. Είναι ένας υπέροχος χώρος, που όµως είναι παρατηµένος και χωρίς το απαραίτητο προσωπικό», καταλήγει μιλώντας στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved