Γιάννης Στάνκογλου: «Με αγριεύει πολύ η βλακεία…»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Με αγριεύει πολύ η βλακεία…»

Ο Γιάννης Στάνκογλου, αναμετράται με έναν από τους δυσκολότερους ρόλους της καριέρας του, τον μυθιστορηματικό πρωταγωνιστή του Καραγάτση τον Φινλανδό Βασίλι Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν.

Ο ίδιος απαντά στο αν ισχύει ότι συζητά να ερμηνεύσει τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη σε ταινία του Κώστα Γαβρά.

«Δεν θα πω τίποτα γι' αυτό...»

Υπάρχει κάτι άλλο στα πλάνα του; «Προς το παρόν, όχι, γιατί η παράσταση αυτή είναι μία δύσκολη παράσταση η οποία απαιτεί πολλή ενέργεια και δεν αφήνει περιθώρια για άλλες δουλειές. Έχω συζητήσει, όμως, κάποια πράγματα για ταινίες αργότερα», λέει στο Gala.

Η πραγματικότητα που αντιμετωπίζει εκτός θεάτρου τον προβληματίζει; «Με αγριεύει πολύ η αδικία, το μη πολιτισμένο, το μη-επικοινωνιακό κομμάτι. Με αγριεύει πολύ η βλακεία, με εξοργίζει όταν κάποιοι που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους δεν την κάνουν για κάποιους λόγους ή δεν την κάνουν σωστά. Μου τη δίνει στα νεύρα ο ζαμανφουτισμός και πολύ συχνά, επειδή είμαι σε έναν χώρο που ο κόσμος μιλάει, με εκνευρίζει όταν το κάνει "πίσω από την πλάτη" του άλλου. Έλα και πες μου ό,τι θες να πεις, όχι όμως πίσω από την πλάτη μου. Αυτό, θεωρώ, χαρακτηρίζει πλέον τον Έλληνα και δεν μας έχει πάει καθόλου μπροστά», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved