Ο Χρήστος Ψωμόπουλος ξεκαθαρίζει τι συνέβη τελικά με την Ρία Αντωνίου
Showbiz

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος ξεκαθαρίζει τι συνέβη τελικά με την Ρία Αντωνίου

Ο κ. Χρήστος Ψωμόπουλος μετά τα όσα γράφτηκαν στις εφημερίδες για τις καταγγελίες της Ρίας Αντωνίου περί βιασμού, με γραπτή του δήλωση στο Newsbomb.gr ξεκαθαρίζει τα πράγματα και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Χρήστου Ψωμόπουλου:

«Καλώς ή κακώς οι σχέσεις που δημιούργησα στη ζωή μου απασχόλησαν τα "κοσμικά" της "μικρής πληθυσμιακά χώρας μας ". Είναι κάτι το οποίο δεν επιδίωξα και ούτε ευθύνομαι. Οι σχέσεις μου ήταν εντός του πάθους και ενθουσιασμού που είναι κοινωνικά αποδεκτός και φυσικά δεν εμπίπτουν σε κολάσιμες πράξεις.
Παρότι δεν είναι ευρέως γνωστό , λόγω της ευαισθησίας μου ενίοτε πέφτω " συναισθηματικό θύμα " των σχέσεών μου. Δυστυχώς φαίνεται πως μάλλον έπεσα για άλλη μιά φορά.

Οι εντάσεις μεταξύ των ζευγαριών, οι παρεξηγήσεις , οι χωρισμοί και η αποκατάσταση είναι καθημερινό φαινόμενο. Είναι γνωστό πως συχνά οι άνδρες πέφτουν θύματα λεκτικής κυρίως βίας των γυναικών που τους καταρρακώνει μεν, μένει ατιμώρητη δε γιατί δεν έχει εμφανή τραύματα, παρά μόνο ψυχικά. Αντιθέτως η νομοθεσία έχει υπερκαλύψει την έστω και λεκτική ή με έργο βία κατά των γυναικών (απλών σχέσεων, έγγαμων κλπ). Ορθώς μεν, αλλά αφήνει έκθετους τους άνδρες (όπως έγινε με μένα) σε τυχόν εκβιασμούς.

Με την κυρία που κατήγγειλε αναληθώς τα όσα είπε σε Αρχές και ΜΜΕ διατηρούσα μια πλήρη συναισθηματική συναινετική απ'όλες τις απόψεις σχέση , με τις μικροεντάσεις ζήλιας που έχουν τα ζευγάρια. Προχθές εν μέσω προσωπικών μας στιγμών είχαμε μια τέτοια ατυχή ανόητη ένταση την οποία θεώρησα λήξασα. Δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό λόγο, η εν λόγω προέβη σε αναληθή καταγγελία "βιασμού " εις βάρος μου. Εκτός του ότι έπεσα από τα σύννεφα, θλίβομαι για την κακή της επιλογή και τους κακούς συμβούλους που έχει. Φυσικά σας μιλάω ως ελεύθερος και όχι ως συλληφθείς μιας και επισήμως δεν έχω λάβει κάποια Κλήση ή κατηγορητήριο.
Θέλω να πιστεύω πως η κυρία , θα αντιληφθεί το λάθος της, θα ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της και το θέμα θα λήξει εδώ, ενώ προτίθεμαι να την συγχωρήσω.

Ειδάλλως εάν έχει σκοπό να με εκβιάσει και αποκομίσει οποιαδήποτε κέρδη, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου την ενημερώνω δημοσίως πως θα με βρει ισχυρό υπερασπιστή του δίκιου μου, καταρρίπτοντας τα όσα αναληθώς κατήγγειλε και με διέσυρε.

Χρ . Ψωμόπουλος».

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved