Μαραντίνης: «Το κομμάτι της δημοσιότητας είναι ένα θέμα που με προβληματίζει σε σχέση με τα παιδιά»
Showbiz

Μαραντίνης: «Το κομμάτι της δημοσιότητας είναι ένα θέμα που με προβληματίζει σε σχέση με τα παιδιά»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και φροντίζει να τους «λύνει» κάθε απορία που τους δημιουργείται μεγαλώνοντας.

Είναι ο cool μπαμπάς που θα παίξει με τα μικρά ή είναι από εκείνους που θα ρίξουν μια ματιά και θα παγώσουν όλα στο δωμάτιο;
«Όχι. Είμαι αυτός που θα παίξει μαζί τους, αφού τα αγόρια είναι πιο κοντά σε μένα σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια. Γενικότερα, τα σημερινά ζευγάρια, επειδή κάνουν καριέρα και οι δύο σύντροφοι, είναι ταυτόχρονα και λίγο μαμάδες και λίγο μπαμπάδες. Αυτό συμβαίνει και με εμάς. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ κι εγώ με τα πιο πρακτικά θέματά τους. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο πιο αυστηρός, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όρια και επιμένω σε αυτά. Νομίζω ότι έχουμε βρει μια καλή ισορροπία με τη Σίσσυ στο να μπαίνουμε και να βγαίνουμε σε αυτούς τους ρόλους, ώστε να μην υπάρχει ποτέ απουσία»

Άρα, δεν υπάρχει καλός μπάτσος και κακός μπάτσος;
«Όχι, εναλλάσσονται οι ρόλοι. Δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό, αλλά βλέπω ότι λειτουργεί»

Ακούν τα τραγούδια του;
«Ναι. Έχουν έρθει και σε συναυλίες, τους έχω ανεβάσει και στη σκηνή. Καμιά φορά τρομάζουν, δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τι γίνεται, λένε, ας πούμε, «Γιατί ο μπαμπάς δεν γυρνάει τώρα που του φωνάζουμε;» ή «Γιατί τον φωνάζουν όλοι;». Το κομμάτι της δημοσιότητας είναι ένα θέμα που με προβληματίζει σε σχέση με την οικογένεια και τα παιδιά μου, στο πώς πρέπει να τα χειριστούμε», λέει ο ίδιος στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved