Νίκος Μουτσινάς: «Μακάρι να μπορέσω να γεράσω»
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: «Μακάρι να μπορέσω να γεράσω»

Για το αν είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς αλλά και για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος του φόβος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο μεγαλύτερος φόβος σου; «Δεν είμαι σίγουρος. Ήταν να μην πεθάνουν οι δικοί μου. Συνέβη... Θέλω να έχω την υγεία μου, και εγώ και οι γύρω μου. Αυτός ήταν ο φόβος μου και συνέβη επί τρία παππούς, γιαγιά, μαμά. Έρχονταν από παντού τα χαστούκια»

Το πένθος τελείωσε; «Ναι. Δεν ξέρω στο 100%, αλλά ναι. Δεν μου καθορίζει την καθημερινότητα και τη ζωή μου. Τον πρώτο χρόνο δεν με ενδιέφερε να γίνει τσιμέντο όλη η Γη. Με δυσκολία δούλευα. Ήταν παρένθεση η δουλειά, για να ξεχαστώ. Ήταν όλα γκρι. Αδιανόητο»

Τον χρόνο τον φοβάσαι; «Δεν ξέρω. Στα σαράντα μου νιώθω στα καλύτερα μου. Αυτά που φέρνει ο χρόνος δεν τα θέλω. Βασικά στα θέματα υγείας. Κάθε ηλικία έχει τις χαρές της. Μακάρι να μπορέσω να γεράσω»

Τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή σου τον σκέφτεσαι για το μέλλον; «Από το παρελθόν το σκέφτομαι. Θέλω ένα παιδί»

Είσαι έτοιμος να γίνεις μπαμπάς; «Και λίγο πιο πριν ήμουν. Εάν δεν το πάρω και απόφαση και πάω 50... Μειώνονται οι αντοχές. Θέλει focus. Δεν κάνεις ένα παιδί για το Instagram. Θέλω πολύ να το αποφασίσω», εξομολογείται ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved