Μαίρη Βιδάλη: «Αυτός είναι ένας λόγος που δεν φοβάμαι το χρόνο»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Αυτός είναι ένας λόγος που δεν φοβάμαι το χρόνο»

Για τη σχέση της με το χρόνο που περνά αλλά και για την προσωπική της ζωή, την οποία όπως η ίδια αποκαλύπτει δεν κρύβει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαίρη Βιδάλη

Πώς είναι η προσωπική σου ζωή; «Δεν κρύβω την προσωπική μου ζωή. Ένας πολύ σημαντικός τομέας για μένα είναι τα παιδιά μου, αυτός είναι ένας λόγος που δεν φοβάμαι το χρόνο, γιατί βλέπω τη συνέχεια στα παιδιά μου και χαίρομαι γι' αυτό. Τα μικρά διαλείμματα που κάνω τα εκμεταλλεύομαι όλα, ταξιδεύω στο εξωτερικό. Λατρεύω τα ταξίδια στο εξωτερικό, ίσως επειδή ταξιδεύω από την ηλικία των 4 ετών, γιατί ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος στα καράβια. Μου τον θυμίζουν, αλλά το να ταξιδεύει και να γνωρίζεις άλλους πολιτισμούς και αισθητικές είναι ένα ακόμα σχολείο, «ανοίγει» το μυαλό. Μέσα στα Χριστούγεννα βρήκα την ευκαιρία και έκανα ένα ακόμα ταξίδι, στη Γερμανία και την Αυστρία. Στη Γερμανία, στο Μόναχο, είχα πάει παιδί, πριν από 50 χρόνια ακριβώς, και θυμόμουν 2-3 μέρη λες και είχα πάει χθες. Δεν βρήκα χιόνια που περίμενα, καλύτερα, γιατί μισώ το χιόνι, αγαπώ τον ήλιο και τη ζέστη. Ξεκουράστηκα μία εβδομάδα, έκλεισα το κινητό τηλέφωνο, δεν ασχολήθηκα με κανένα μέσο, τίποτα, μόνο με τα παιδιά μου μίλησα για ευχές, σ' εκείνα και κανέναν άλλο, ήθελα να ξεκουραστώ από τις διάφορες έννοιες», λέει στο Λοιπόν.

Όσο για το αν αφήνει κάτι πίσω κάθε χρονιά που περνάει; «Αφήνω πίσω μου ότι με πλήγωσε, αλλά ό,τι ζούμε το κουβαλάμε πάντα, από την κοιλιά της μαμάς μας», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved