Θοδωρής Μαραντίνης: Πότε έστειλε τελευταία φορά λουλούδια στη Σίσσυ Χρηστίδου;
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Πότε έστειλε τελευταία φορά λουλούδια στη Σίσσυ Χρηστίδου;

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για πολλά!

Ο ίδιος αποκάλυψε μεταξύ άλλων, αν είναι παλαιάς κοπής άντρας αλλά και πότε έστειλε τελευταία φορά λουλούδια στη σύζυγό του και παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου!

Είσαι παλιάς κοπής άντρας;
«Ναι, υπάρχουν αρκετά πράγματα από παλιά που μου αρέσουν και τα πιστεύω. Ένας άντρας πρέπει να τιμάει μια γυναίκα, έτσι κι αλλιώς, με τον τρόπο που της συμπεριφέρεται. Για παράδειγμα, μου αρέσει να ανοίγω την πόρτα να περάσει μια κοπέλα ή θα στείλω λουλούδια στη γυναίκα μου.
Δεν είναι μόνο savoir vivre, θεωρώ ότι όλο αυτό δημιουργεί μια ωραία αίσθηση σε ένα ζευγάρι και καλό είναι να μην τα χάσουμε».

Πότε έστειλες τελευταία φορά λουλούδια στη Σίσσυ, θυμάσαι;
«Πριν από ένα μήνα. Και στην πρεμιέρα της έστειλα. Δεν θέλω να στέλνω μόνο σε επέτειο, γιορτή κ.λπ. Είναι ωραίο το ξαφνικό, δεν χρειάζεται καν περιτύλιγμα. Αρκεί ένα λουλούδι. Κάποια στιγμή ήμουν σε μια πτήση με τη Μαρινέλα και θυμάμαι ότι μου το έλεγε και η ίδια: «Λείπει ο άντρας ιππότης». Είναι μια αξία στην κοινωνία μας. Δεν μειώνει ούτε τον άντρα ούτε τη γυναίκα. Είναι ένα classic στοιχείο που καλό είναι να το διατηρήσουμε!Μεγαλώνοντας κι εγώ αγόρια, θέλω να τους περάσω αυτό το μήνυμα», είπε στο People!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved