Μαίρη Βιδάλη: «Είχα έναν συνεργάτη 2-3 χρόνια κι εκείνος μου «έσκαβε το λάκκο»
Showbiz

Μαίρη Βιδάλη: «Είχα έναν συνεργάτη 2-3 χρόνια κι εκείνος μου «έσκαβε το λάκκο»

Η Μαίρη Βιδάλη, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι ψευτοσπουδαίες»!

Η ηθοποιός, παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για πολλά ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει πέσει έξω στις επιλογές της!

Δεν έπεσες ποτέ έξω στις επιλογές σου;

Ναι, έχω πέσει μια-δυο φορές έξω, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας. Αυτούς τους ανθρώπους τους λυπάμαι πολύ, γιατί όταν σου προσφέρεται κάτι και μετά το φτύνεις, δεν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου.

Δεν σε στεναχωρεί;

Με στεναχωρεί την εποχή που το διαπιστώνω, ότι είχα ένα συνεργάτη 2-3 χρόνια κι εκείνος μου «έσκαβε το λάκκο» από πίσω... Εκεί στεναχωριέσαι, αλλά εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια, απλώς τους λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους, γιατί μόνο στον εαυτό τους κάνουν κακό.
Για ποιο λόγο θεωρείς ότι συμπεριφέρονται έτσι, αφού ευεργετούνται;
Γιατί είναι κουτοί και ίσως κακοί, υπάρχει κι αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στη φύση τους η κακία και η ζηλοφθονία, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, όσο καλά κι αν τους φερθείς. Υπάρχουν κι άλλοι που, κατά τη γνώμη μου, είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των αχάριστων ανθρώπων, αυτοί είναι οι χαζοί. Οταν σου κάνω μια χάρη, σημαίνει ότι σε θέλω, αν μου φερθείς άσχημα, δεν θα σου ξανακάνω άλλη, άρα είσαι χαζός αν το κάνεις.
Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται μπροστά στα «φώτα»;
Δεν νομίζω ότι το μπροστά είναι το να είσαι στα «φώτα», αυτό είναι μια παρανόηση, τουλάχιστον αναζητάς την ουσία των πραγμάτων. Το θέατρο, αν θέλεις να το υπηρετήσεις χρόνια και να σε δεχτεί κι αυτό, πρέπει να ζητάς την ουσία, γιατί αν ζητάς μόνο τα «φώτα», κάποια στιγμή ένα «φως» θα σου πέσει στο κεφάλι. Δεν είναι τίποτα... τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα. Βλέπω στο Facebook κάτι περίεργα πράγματα και σχολιάζει ο άλλος από κάτω: «Θεϊκό», «Τέλειο», «Υπέροχη» και είναι άσχετα με αυτό που βλέπουμε από πάνω. Είναι ωραίος τρόπος ψυχοθεραπείας, είναι καλό αυτό, δίνει κουράγιο στους ανθρώπους, είπε χαρακτηριστικά στο Λοιπόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved