Φαίδρα Δρούκα: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το ναι στη σειρά «Μην ψαρώνεις»
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: Αυτός είναι ο λόγος που είπε το ναι στη σειρά «Μην ψαρώνεις»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Φαίδρα Δρούκα!

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για πολλά και φυσικά αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην τηλεόραση, μέσα από τη σειρά «Μην ψαρώνεις»!

Eπιστρέφετε τηλεοπτικά μέσα από τh νέα σειρά του ΑΝΤΙ «Μην ψαρώνεις». Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» στην πρόταση που δεχτήκατε;

Ο πρώτος λόγος ήταν οι ηθοποιοί. Επίσης μου άρεσε πολύ το σενάριο αλλά και ο ρόλος, γιατί αυτό που πάντα κυνηγάω είναι να μη μοιάζει με τον προηγούμενο. Μου φάνηκε γοητευτικό που πριν από δυόμισι χρόνια, που ήταν ο τελευταίος μου τηλεοπτικός ρόλος στη σειρά «Οι συμμαθητές», όπου υποδυόμουν μια ψυχίατοο, κομψή κοι μορφωμένη, τώρα θα κάνω μια λαϊκιά γυναίκα που δουλεύει στην ψαραγορά, αγαπάει έναν άντρα αυτής της τάξης και κυνηγάει τον γάμο. Οι δύο ηρωίδες είναι η μέρα με τη νύχτα.

Στην κωμική σειρά «Μην ψαρώνεις» συναντάμε ένα πολύ ενδιαφέρον καστ, καθώς έχει σπουδαίους ηθοποιούς αλλά και πολλά νέο παιδιά...

Πράγματι! Χάρηκα πολύ όταν μου είπαν πως θα υποδυθώ τη σύντροφο του Θοδωρή Αθερίδη. Πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα ωραίο δίδυμο και εύχομαι σε όλους να αρέσει η σειρά. Τα νέα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Όταν κάναμε την πρώτη ανάγνωση ηρέμησα, γιατί, ξέρετε, όταν κάποια σειρά έχει νέο αίμα, τόσο πολλά νέα πρόσωπα που έχουν βασικό ρόλο και δεν κάνουν απλά ένα πέρασμα είναι πολύ επικίνδυνο λόγω της απειρίας, αν δεν είναι καλοί ηθοποιοί και ταλαντούχοι, να είναι εις βάρος της σειράς. Η δύναμη του τηλεοκοντρόλ είναι μεγάλη και δεν περιμένεις να παρακολουθήσεις κάτι για 45 λεπτά για να δεις αν σου αρέσει. Το καταλαβαίνεις πολύ γρήγορα. Όταν, λοιπόν, βλέπεις αξιόλογους, ωραίους και αγαπημένους ηθοποιούς και στην επόμενη σκηνή βουλιάζει το σύμπαν γιατί υπάρχει ένας διάλογος μεταξύ δύο νέων παιδιών που δεν μπορείς να παρακολουθήσεις, έχεις αλλάξει κανάλι. Κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο με τα νέα παιδιά. Όχι με όλα, αλλά συμβαίνει, είπε χαρακτηριστικά στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved