Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την περίοδο που βρέθηκε κοντά στον γάμο
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την περίοδο που βρέθηκε κοντά στον γάμο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να μην μιλάει για την προσωπική της ζωή, όμως αναφέρθηκε στην τελευταία της σχέση που έγινε γνωστή.

Και η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου» ότι με τον πρώην σύντροφό της ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα στο περιοδικό People, που είναι ένθετο στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής μίλησε για την περίοδο που βρέθηκε κοντά στον γάμο: «Βρέθηκα σε ένα φιλικό περιβάλλον και ένιωσα άνετα. Βέβαια, στη συγκεκριμένη συζήτηση που κάναμε με την Τατιάνα έπαιξε μεγάλο ρόλο ο χρόνος που έχει περάσει.»! Και πρόσθεσε: «Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και, όταν περνάει ένα χρονικό διάστημα, βλέπεις ορισμένα πράγματα διαφορετικά και ενδεχομένως μπορείς να μιλήσεις και να τοποθετηθείς για πράγματα και καταστάσεις. Γι’ αυτό και μίλησα. Είπα την αλήθεια μου, όπως κάθε άνθρωπος που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν ευδοκιμούν όλα τα πράγματα στη ζωή μας. Κάθε τέλος είναι μια αρχή και, αν το δεις από τη θετική του πλευρά, θα δυναμώσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved