Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Δεν γκρινιάζω γιατί υπάρχω σε δουλειές που με εκφράζουν απόλυτα»
Showbiz

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Δεν γκρινιάζω γιατί υπάρχω σε δουλειές που με εκφράζουν απόλυτα»

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο οποίος πρόσφατα, όπως αποκαλύφθηκε, χώρισε από τη σύζυγό του Φαίη Ξυλά, αυτόν τον καιρό έχει αφοσιωθεί στη δουλειά του και τρέχει μαραθώνιο, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος...

Ο ίδιος λέει για το φορτωμένο πρόγραμμά του: «Μαραθώνιος», όπως το λες (σ.σ.: γελάει)! Κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή είμαι στην Πάτρα και στην εξαιρετική «Τρισεύγενη» του Παλαμά, που υπογράφει ο εμπνευσμένος Κώστας Τσιάνος, με μια αγκαλιά εξαιρετικών συνεργατών. Στην όμορφη αυτή πόλη σκηνοθέτησα το έργο «Αριζόνα» με τους Γεράσιμο Σοφιανό και Ελένη Καραμούζη και ξεκίνησα πρόβες για τη «Φαλακρή τραγουδίστρια» του Ιονέσκο, που θα ανέβει στη Β’ Σκηνή του Θεάτρου της Οδού Κεφαλληνίας μέσα στον Φεβρουάριο. Κανονικός μαραθώνιος!»

Στην «Τρισεύγενη» παίζεις έναν καραβοκύρη.

Ο Πέτρος Φλώρης είναι ένας έντιμος και ηθικός καραβοκύρης που ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Τρισεύγενη. Εκείνη είναι «δαίμονας» κι «αερικό», ένα αγρίμι. Κι ενώ τους εμποδίζουν να είναι μαζί, εκείνοι παντρεύονται, χωρίς καλό φινάλε όμως. Ο Τσιάνος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη διασκευή και στη σκηνοθεσία και ο Σταμάτης Κραουνάκης έχει γράψει έξοχη μουσική και τραγούδια για τη δουλειά.

Στη «Φαλακρή τραγουδίστρια» παίζεις έναν ιδιαίτερο πυροσβέστη.

Ναι, έναν πυροσβέστη που εισβάλλει στο τυπικό αγγλικό σαλόνι ενός τυπικού αγγλικού ζευγαριού, μαζί με ένα άλλο φιλικό ζευγάρι μαζί τους είναι και η υπηρέτρια του σπιτιού, που προσπαθεί να βρει τη φωτιά στις παγωμένες σχέσεις, να ξυπνήσει πάθη, συγκινήσεις κ.λπ. Τη σκηνοθεσία του σπουδαίου αυτού έργου του Ιονέσκο κάνει η ικανότατη Μαρία Ξανθοπουλίδου και είμαι αληθινά ευτυχής που παίζω πλάι στον Αλέξανδρο Μυλωνά, στη Φαίη Ξυλά, στην Ευγενία Αποστόλου, στον Σωκράτη Πατσίκα και στη Σοφιάννα Θεοφάνους. Ερχομαι σφαίρα από την Πάτρα στις πρόβες και ξαναφεύγω βολίδα! Δεν γκρινιάζω, όμως, γιατί υπάρχω σε δουλειές που με εκφράζουν απόλυτα και που αγαπώ πολύ.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved