Σχέση express και ξαφνικοί τίτλοι τέλους για νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!
Showbiz

Σχέση express και ξαφνικοί τίτλοι τέλους για νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Μόλις τρεις μήνες ήταν ζευγάρι αλλά πλέον αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Aν και η σχέση του Γιώργου Μπόγρη και της Σοφίας Μαντούβαλου είχε ξεκινήσει µε τις καλύτερες προϋποθέσεις, τελικά από κοινού διαπίστωσαν πως δεν ταιριάζουν όσο αρχικά είχαν πιστέψει. Ο µπασκετµπολίστας του Ολυµπιακού και η διακοσµήτρια πολυτελών σκαφών έζησαν µε έντονο πάθος τους τρεις µήνες της σχέσης τους, αλλά, σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews, όπως ξαφνικά ξεκίνησε αυτό το ειδύλλιο, έτσι ξαφνικά έλαβε τέλος.

Όπως λένε πρόσωπα από το περιβάλλον τους, την τελική απόφαση για τον χωρισµό την πήρε η κόρη του πρώην βουλευτή της Νέας ∆ηµοκρατίας Πέτρου Μαντούβαλου. ∆εν είναι λίγοι οι άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού που υποστηρίζουν ότι οι επαγγελµατικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν τη σχέση αυτή σε αδιέξοδο.

Ετσι, κατά τη διάρκεια των γιορτών οι δυο τους έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, που κράτησε µόλις τρεις µήνες. Ο Γιώργος λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου βρέθηκε µε την οµάδα του Ολυµπιακού στην Κωνσταντινούπολη, ενώ την άφιξη του 2019 τη γιόρτασε σε φιλικό σπίτι στη Θεσσαλονίκη και πολύ µακριά από τη Σοφία, η οποία θέλησε να απέχει από τα social media και να µη δώσει το στίγµα της για το πού βρισκόταν. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί λίγο µετά το καλοκαίρι σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Η Σοφία πήγαινε πολύ συχνά στο σπίτι του µπασκετµπολίστα και µια από τις αγαπηµένες τους συνήθειες ήταν να κάνουν βόλτες µε τον σκύλο του Γιώργου, τον Τζούλιους, στη Γλυφάδα. Πάντως, τόσο εκείνη όσο και εκείνος είχαν δοκιµαστεί αρκετά στην προσωπική τους ζωή κατά το παρελθόν. Η θυελλώδης σχέση του µπασκετµπολίστα µε την τραγουδίστρια Ελλη Κοκκίνου είναι γνωστή, όπως πασίγνωστο είναι και το πολύχρονο ειδύλλιο της Σοφίας µε τον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Γιώργος Μπόγρης και η Σοφία Μαντούβαλου φρόντισαν να µην κάνουν τα λάθη του παρελθόντος, όπως να εκθέτουν µε τον οποιονδήποτε τρόπο, ακόµα και τυχαία, αυτόν τον έρωτα. Γι’ αυτό και κανένας φωτογραφικός φακός, αυτούς τους τρεις µήνες, δεν τους απαθανάτισε µαζί, έστω σε κάποια έξοδο ή σε κάποια βόλτα τους.

Μέχρι να σιγουρευτούν για το µέλλον της σχέσης τους, δεν εµφανίστηκαν µαζί σε κάποιο κάλεσµα και -κυρίωςδεν ανέβασαν ποτέ καµία κοινή τους φωτογραφία στα social media. Αυτό το µικρό διάστηµα που ήταν µαζί, είχαν καταφέρει να αποκτήσουν κοινό κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον και, µάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κοινοί τους φίλοι που ελπίζουν πως είναι µια πρώτη κρίση µέσα σε όλο αυτό το πάθος που έζησαν, η οποία σύντοµα θα ξεπεραστεί. Προς το παρόν, και οι δύο αρκούνται σε εργασιοθεραπεία και δεν δείχνουν διατεθειµένοι να εξετάσουν το ενδεχόµενο επανασύνδεσης, χωρίς όµως να αποκλείεται απολύτως τίποτα για το µέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved