Μάνος Ιωάννου: «Δεν κάνω καθόλου καλό κουμάντο με τα οικονομικά. Τα χρήματά μου θα τα χαλάσω»
Showbiz

Μάνος Ιωάννου: «Δεν κάνω καθόλου καλό κουμάντο με τα οικονομικά. Τα χρήματά μου θα τα χαλάσω»

O Μάνος Ιωάννου αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται... 

Αρχικά αποκαλύπτει πως οι φίλοι του, αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής του...

«Οι φίλοι μου χαίρονται όταν είμαι εγώ καλά. Αν όμως είμαι σε μια σχέση και δεν είμαι καλά, θα μου το επισημάνουν. Γεγονός που εγώ μετά θα καθίσω να το σκε-φτώ». Οι ίδιοι, μάλιστα, θα τον στηρίξουν τη σωστή στιγμή, όπως λέει: «Ημουν πάντα τόσο γενναιόδωρος με τους φίλους μου, που δεν αισθάνομαι ανασφάλεια, γιατί οι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου». Ο Μάνος Ιωάννου είναι αρκετά παρορμητικός κι αυτό του έχει στοιχίσει ακόμη και στις προσωπικές του σχέσεις, αλλά συνεχίζει να απολαμβάνει όσα μπορεί τη στιγμή που θέλει: «Δεν κάνω καθόλου καλό κουμάντο με τα οικονομικά. Τα χρήματα που πληρώνομαι θα τα χαλάσω. Τώρα, εάν με ρωτήσεις αν θα άλλαζα κάτι, θα σου πω ότι τα ίδια θα έκανα. Δεν με νοιάζει αν μείνω και με μηδέν ευρώ στην τσέπη».

Ο ηθοποιός μιλά στη Realnews και για τον ρόλο του στο επιτυχημένο «Eλα στη θέση μου», που παίζεται για τρίτη χρονιά στον Alpha: «Ο ρόλος μου έχει να κάνει με ένα λαϊκό παιδί, που έχει περάσει βάσανα, ήταν στην αρχή λίγο αλητάκος, αλλά έχει συμμορφωθεί γιατί έκανε και φυλακή και τώρα είναι λίγο πιο σοβαρός. Πολύ πιο ώριμος, θέλει να παντρευτεί και να κάνει σπίτι. Στην τρίτη χρονιά είναι πιο ολοκληρωμένος ρόλος».

Ο Μάνος Ιωάννου ταυτίζεται απόλυτα με τον ήρωα που υποδύεται στο σίριαλ, τον Μίμη Αντύπα, ως προς την καθαρότητα του χαρακτήρα του: «Εκείνο στο οποίο έχω ταυτιστεί περισσότερο μαζί του είναι ότι είναι γνήσιο και καθαρό παιδί. Ο,τι σου λέει είναι αυτό και δεν θα πει τίποτα πίσω από την πλάτη σου. Είναι πολύ εντάξει. Κι εγώ ό,τι έχω να πω το λέω ευθέως». Ωστόσο, επειδή και ο ίδιος δεν είναι ιδιαίτερα διπλωματικός στις προσωπικές του σχέσεις, την έχει «πατήσει» ουκ ολίγες φορές: «Κάποια στιγμή ο άλλος παρεξηγείται που τα λες κατάμουτρα. Μου έχει στοιχίσει και επαγγελματικά αρκετές φορές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved