Μαριάννα Τουμασάτου: «Μέχρι να γίνω μητέρα, δεν είχα φοβηθεί τίποτα και κανέναν στη ζωή μου»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Μέχρι να γίνω μητέρα, δεν είχα φοβηθεί τίποτα και κανέναν στη ζωή μου»

Μετά από πολλές τηλεοπτικές σεζόν την βλέπουμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο, σε ένα ρόλο δραματικό μέσα από τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαριάννα Τουμασάτου, μιλά για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό της κόρης της αλλά και για το αν ένα παιδί φέρνει πιο κοντά ένα ζευγάρι.

Είδες τα πράγματα διαφορετικά από τότε που έφερες στον κόσμο την κόρη σου, Χρυσηίδα, η οποία σήμερα είναι οκτώ ετών;
«Εντελώς. Καμία σχέση. Κάποτε δεν έκλαιγα εύκολα. Σήμερα, πάω στο σχολείο, ας πούμε, να πάρω τους βαθμούς της και μόλις ακούω έναν καλό λόγο για το παιδί μου, γίνομαι ρεζίλι. Αρχίζουν και τρέχουν τα μάτια μου ασταμάτητα! Επίσης, φοβάμαι μην κάνει ό,τι μπούρδα έκανα εγώ μικρή, να μην είναι απρόσεκτη. Μέχρι να γίνω μητέρα, δεν είχα φοβηθεί τίποτα και κανέναν στη ζωή μου»

Ένα παιδί φέρνει πιο κοντά ένα ζευγάρι;
«Εξαρτάται απ’ την περίπτωση. Όταν ένα ζευγάρι είναι ερωτευμένο και καλά μεταξύ του, τότε ναι. Τους δένει περισσότερο. Όταν, όμως, δεν είναι κι έρχεται στον κόσμο ένα παιδί, τότε δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα και οι γονείς απομακρύνονται. Εμείς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία», λέει η ηθοποιός στο Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved