Νίκος Ψαρράς: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο σε μια φάση που μπορεί να είμαι θυμωμένος να με φωτογραφίσουν»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο σε μια φάση που μπορεί να είμαι θυμωμένος να με φωτογραφίσουν»

Ο Νίκος Ψαρράς συνάντησε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και μίλησε για τον γιο του Παναγιώτη, αλλά και για το γεγονός ότι βλέπει φωτογραφίες του στα περιοδικά.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός, με χιουμοριστική διάθεση, χαρακτήρισε τον γιο του «μάγκα» και δεν δίστασε να εξιστορήσει κάποιες αστείες αντιδράσεις του μικρού, όταν παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «Ο Φάρος» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο γιος του σε παράστασή του ήθελε να ανέβει στη σκηνή να τον αγκαλιάσει, όμως λόγω των φωτογράφων δεν θέλησε να συμβεί κάτι τέτοιο!

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις paparazzi φωτογραφίες λέγοντας:

«Γενικώς το αποφεύγουμε. Όταν επισκεπτόμαστε εμπορικά κέντρα σε κάποιο διάλλειμα της συζύγου μου από τη δουλειά και μετά από μια εβδομάδα βλέπουμε εμάς με χιλιάδες βιβλία και καφέδες να συζητάμε για διάφορα projects που σκεφτόμαστε, μου λέει η Έλενα δεν το ήξερα, πώς είμαστε έτσι; Οι φωτογράφοι πολλές φορές με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου έχουν πει πως έχουν φωτογραφίες με το παιδί κι αν έχω πρόβλημα. Αυτό που τους λέω είναι να μη φανεί, γιατί στην ηλικία που είναι δεν είναι σε θέση να αποφασίσει ο ίδιος! Κι επίσης, τα παιδιά μας πρέπει να τα προστατεύουμε»

Σε άλλο σημείο δηλώνει:

«Εμείς κάνουμε μια δουλειά που μοιραία βγαίνουμε προς τα έξω, αλλά δεν συμφωνώ δεν ξέρω για ποιο λόγο σε μια φάση που μπορεί να είμαι θυμωμένος να με φωτογραφίσουν. Είναι μια ιδιωτική στιγμή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο «ο Φάρος» που πρωταγωνιστεί και στο ρόλο τον οποίο ενσαρκώνει!

Δείτε τα όσα είπε «Στη φωλιά των Κου Κου»


Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved