Αθηνά Οικονομάκου: «Θυμάμαι τα πάντα από την πρώτη συνάντηση με τον άντρα μου»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Θυμάμαι τα πάντα από την πρώτη συνάντηση με τον άντρα μου»

Για τη γνωριμία αλλά και την πρώτη συνάντηση με τον άντρα της, Φίλιπππο Μιχόπουλο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της αλλά και του γιου της, ο οποίος ήρθε να ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Τι θυμάται άραγε από την πρώτη της συνάντηση με τον Φίλιππο;
«Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα «Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει». Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά. Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα, και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!», εξομολογείται η ίδια στο Yes I do.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved