Γιώργος Βάλαρης: Χαίρομαι όταν εισπράττω τον «πό­λεμο», διότι με κάνει ακόμα πιο δυνατό
Showbiz

Γιώργος Βάλαρης: Χαίρομαι όταν εισπράττω τον «πό­λεμο», διότι με κάνει ακόμα πιο δυνατό

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, ο Γιώργος Βάλαρης!

Ο ίδιος, μετράει είκοσι χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει μάθει να αποφεύγει τις... κακοτοπιές και δεν διστάζει μάλιστα να μιάει γι' αυτές.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτε­ρα γεμάτη, αφού πέρα από το ανέβασμα των απαιτη­τικών παραγωγών «Μαρι­χουάνα ΣΤΟΠ!» και «Η νε­ράιδα και το παλικάρι», πρόσφατα ανέβα­σες και το «Σ' αγαπάω, αλλά...».

Είναι λιγάκι υπερβολικό, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι λίγο εθισμένος στη δουλειά. Ωστόσο, αγα­πάω πολύ τη Θεσσαλονίκη και ήθελα να κάνω μια παράσταση για το κοινό της. Επέλεξα το «Σ'αγαπάω, αλλά...», που είναι ένα αγαπημένο έργο, μια παλαιότερη επιτυχία, και μ' ένα καστ το οποίο πιστεύω πολύ. Αυτή η δουλειά μου φαί­νεται «παιχνιδάκι» σε σχέση με τις δύο υπερ­παραγωγές: «Μαριχουάνα ΣΤΟΠ!» και «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Με ποια κριτήρια επιλέγεις τα έργα που θα ανεβάσεις;

Να αρέσουν σε εμένα, στον κόσμο και να μπο­ρούν να αντεπεξέλθουν στην εμπορική επιτυ­χία που στοχεύω.

Πέρα απά την ιδιότητα του ηθοποιού - σκη­νοθέτη, έχεις κι αυτή του παραγωγού. Δεν είναι ρίσκο δεδομένων των συνθηκών; Είναι τεράστιο το ρίσκο και πολύ μεγάλο το άγ­χος και η ευθύνη. Ειδικά όταν «κουβαλάς» πάρα πολύ κόσμο στις πλάτες σου. Παράλληλα όμως, υπάρχει και μια δημιουργική τρέλα που σε κάνει να το ξεπερνάς και να πατάς τα γκάζια σου. Έτσι, σκέφτεσαι πολύ θετικά και το αντιμετωπίζεις με όλο σου τον επαγγελματισμό, που σου δίνει η εμπειρία είκοσι ετών. Τώρα πια έχω την εμπειρία και μπορώ να σκεφτώ δυναμικά ή καθαρά.

Όλα αυτά τα χρόνια αισθάνθηκες να σου βάζουν τρικλοποδιές;

Ακόμη το αισθάνομαι. Άλλωστε, σ' αυτές τις δουλειές υπάρχει πόλεμος και ανταγωνισμός. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό, όπως κάνω εγώ αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να τον αποφεύγω και να κάνω την πορεία μου. Αυτό οφείλω απέ­ναντι στον εαυτό μου και στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, οι... πλάτες είναι μεγάλες. (Γελάει.)

Σε επηρεάζει ψυχολογικά;

Καθόλου. Χαίρομαι όταν εισπράττω τον «πό­λεμο», διότι με κάνει ακόμα πιο δυνατό, με κά­νει να «σκυλιάζω» και να ανταποκρίνομαι ακό­μα πιο δυναμικά, είπε χαρακτηριστικά στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved