Καβγάς Μελιτά - Ελ Γκαμαλί με φόντο τον Δήμο Ζωγράφου
Showbiz

Καβγάς Μελιτά - Ελ Γκαμαλί με φόντο τον Δήμο Ζωγράφου

Διαδικτυακός καβγάς με... νομικούς όρους και συνταγματικά άρθρα ανάμεσα στη Τζένη Μελιτά και στον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί.

Ο πρώην παίκτης του περσινού «Power of Love» εμφανίστηκε ενοχλημένος με τη νεαρή παρουσιάστρια επειδή έκανε αρνητικά σχόλια στον αέρα της εκπομπή του Alpha «Τι λέει;», με αφορμή την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου.
Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να της απαντήσει μέσω Instagram, όπου είναι πολύ πολύ ενεργός και ακολουθείται από χιλιάδες followers. «Αγαπητή Τζένη Μελιτά, μάλλον απουσιάζατε σε εκείνο το μάθημα της Νομικής που μιλάει για το συνταγματικό δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τώρα το αν θα εκλεγώ, που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση στόχο ζωής για μένα, καθώς είναι κάτι που το κάνω με αγάπη και ανιδιοτέλεια, αφήστε να το κρίνουν οι συνδημότες μου. Από εμένα κόβεστε μετεξεταστέα», έγραψε χαρακτηριστικά, κάνοντας mention το προφίλ της προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα το διαβάσει οπωσδήποτε.

Η Τζένη, η οποία είναι επίσης λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως διαβάζουμε και στην Espresso, διάβασε το μήνυμα του πρώην παίκτη του «Power of Love» και έσπευσε να του απαντήσει κατά τον ίδιο τρόπο.

«Οχι, αντιθέτως το πέρασα και με πολύ καλό βαθμό. Στο ίδιο μάθημα ενέπιπτε, άλλωστε, και το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης», ανέφερε στα instastories της. Μήπως άρχισε μια νέα κόντρα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved