Νίκος Μαγδαληνός: «Θα ήθελα να δουλεύω, αν γίνεται, 7 ημέρες την εβδομάδα κάνοντας θέατρο...»
Showbiz

Νίκος Μαγδαληνός: «Θα ήθελα να δουλεύω, αν γίνεται, 7 ημέρες την εβδομάδα κάνοντας θέατρο...»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο Νίκος Μαγδαληνός και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά του! Μίλησε για την οικογένειά του αλλά και για το ταξίδι που θα κάνει στην Αυστραλία!

Στο εξωτερικό που θα πας για τις παραστάσεις σου θα αναγκαστείς να τους αποχωριστείς για καιρό;
«Θα επιστρέψω, δεν θα πάω για μόνιμα. Έχω κάνει κάποιες κινήσεις στο εξωτερικό, όπως η συνεργασία που κάναμε με το θέατρο Τέχνης της Αυστραλίας, με το οποίο συνεργάστηκα πέρσι με το έργο «Το δέντρο».
Εκεί γνώρισα τους συναδέλφους και τον Σταύρο Οικονομίδη, που ηγείται αυτής της ιστορίας. Μίλησα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να κάνουμε κάτι για το «Όλοι μαζί μπορούμε», το οποίο κάναμε εδώ και τα εισιτήρια είχαν φύγει μέσα σε 3 ώρες.
Έτσι είπα στην κ. Γιαννακάκη να το κάνουμε κι εκεί και με τις ανάλογες κινήσεις το δέχτηκαν και πηγαίνουμε με αυτό για 14 παραστάσεις στο Σίδνεϊ. Ενδέχεται να πάμε και σε άλλες πόλεις, ενταγμένοι στο φεστιβάλ, αλλά και με την κοινότητα ως χορηγό. Νομίζω ότι θα είναι σταθερή πια η συνεργασία μας, γιατί κάποια στιγμή θα έρθουν κι εκείνοι εδώ να τους φιλοξενήσουμε κι εμείς σ' ένα θέατρο, δύο μέρες, με δική τους δουλειά.
Τηλεόραση δεν έτυχε να κάνω, όχι ότι δεν το κυνήγησα, αλλά πιθανότατα να «πουλάνε» άλλα πράγματα και να είμαστε λίγο παροπλισμένοι, θα ήθελα να δουλεύω, αν γίνεται, 7 ημέρες την εβδομάδα κάνοντας θέατρο», είπε χαρακτηριστικά στο Λοιπόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved