Έρχεται σύντομα στον κόσμο η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη!
Showbiz

Έρχεται σύντομα στον κόσμο η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Σε περίπου τρεις εβδομάδες έρχεται στον κόσμο η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη και η οικογένεια της αξέχαστης ηθοποιού είναι πολύ ευτυχισμένη γι' αυτό. 

Ο ανιψιός της αξέχαστης ντίβας του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, γιος του Αντώνη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε ότι περιμένει από τη γυναίκα του κοριτσάκι το οποίο έχει εδώ και καιρό αποφασίσει πως θα βαφτίσει με το όνομα της θείας του.

«Επειδή είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουμε Αλίκη. Το είχαμε αποφασίσει όλη η οικογένεια από κοινού από πολύ νωρίς. Κυρίως ήταν επιθυμία του πατέρα μου Αντώνη, αλλά και του θείου μου Τάκη Βουγιουκλάκη. Όπως ήταν επιθυμία και της θείας μου, της Αλίκης, να υπάρχει το όνομα της σε ένα κορίτσι από την οικογένεια. Μάλιστα, όπως μου είχε πει και ο πατέρας μου, όταν εγώ ήμουν ακόμα στην κοιλιά της μάνας μου, η Αλίκη είχε εκδηλώσει την επιθυμία αν εγώ έβγαινα κορίτσι να με βάφτιζε η ίδια Αλίκη. Τώρα έρχεται η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ζωή όλης της οικογένειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι για αυτό το γεγονός» είπε ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Όσο για το αν γνωρίζει ο ξάδερφος του και γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, για αυτή την απόφαση της οικογένειας ο Αιμίλιος απάντησε: «Με τον Γιάννη δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το γεγονός. Προφανώς, θα το ξέρει…».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved