Το πάει για γάμο η Όλγα Φαρμάκη; Ο σύντροφός της γνώρισε τους δικούς της και ήδη συγκατοικούν!
Showbiz

Το πάει για γάμο η Όλγα Φαρμάκη; Ο σύντροφός της γνώρισε τους δικούς της και ήδη συγκατοικούν!

Τις πιο γερές βάσεις για τη σχέση τους έχουν βάλει η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος, ενάµιση χρόνο µετά τη γνωριµία τους και την απόφασή τους να ενδώσουν στον έρωτα που ένιωσαν από την πρώτη στιγµή ο ένας για τον άλλον. 

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστηµα απολαµβάνει την ευτυχία του χωρίς φανφάρες και άσκοπη προβολή. Είναι κοινή τους απόφαση να προστατεύουν όσο γίνεται τη σχέση τους και να απολαµβάνουν την καθηµερινότητά τους µε απλότητα και ηρεµία.

Ωστόσο, σύµφωνα µε πληροφορίες της Realnews από το περιβάλλον του γοητευτικού επιχειρηµατία, ο Σταύρος έχει ήδη γνωρίσει τους γονείς της αγαπηµένης του, γεγονός που για πολλούς σηµαίνει πως και οι δύο βλέπουν πολύ σοβαρά αυτή τη σχέση και πως επενδύουν σε ένα κοινό µέλλον.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε σπάνια κοινή έξοδό τους. Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για fashion event, η Ολγα είχε στο πλευρό της τον αγαπηµένο της, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηµατικά τόσο στον χώρο των πολυτελών σκαφών αναψυχής όσο και σε εκείνον της εστίασης.

Ο επιχειρηµατίας συνόδευσε την όµορφη fashion blogger στην επίδειξη µόδας, παρακολούθησε µαζί της την πασαρέλα των µοντέλων, ενώ συχνά αντάλλασσαν µεταξύ τους µατιές όλο νόηµα. «Ο Σταύρος τη στηρίζει στη δουλειά της και του αρέσει επίσης να τη φωτογραφίζει για να ανεβάζει εκείνη τις φωτογραφίες της στις προσωπικές της σελίδες στα social media, αλλά και στον ιστότοπο µε προτάσεις µόδας που έχει µαζί µε την αδελφή της Γωγώ, το kisterss. com», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.

Τη σχέση του ζευγαριού τη χαρακτηρίζουν η ηρεµία και η ισορροπία, που και οι δύο θεωρούν ιδιαίτερα σηµαντικές για µια οµαλή κοινή πορεία. Ειδικά µετά την πρόσφατη απόφασή τους να συγκατοικήσουν, οι δυο τους δείχνουν να απολαµβάνουν ακόµα περισσότερο τη σχέση τους που γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2017 στη Σαντορίνη όπου έκαναν και οι δύο διακοπές. «Σε αυτή τη φάση της ζωής µου εµβαθύνω στις καταστάσεις και πιστεύω πως σηµαντικό ρόλο σε µια σχέση παίζει η επικοινωνία. Με τον Σταύρο υπάρχει επικοινωνία. Είναι ένας συνειδητοποιηµένος άνθρωπος. Μια σχέση κερδίζεται µέρα µε τη µέρα και µέχρι σήµερα ο χρόνος µετρά υπέρ µας», έχει πει η Ολγα σε συνέντευξή της, δείχνοντας ιδιαίτερα κατασταλαγµένη στα «θέλω» της, σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή. Και πράγµατι, ο χρόνος ήταν σύµµαχός τους, ειδικά µετά την απόφασή τους να ζήσουν µαζί και να δοκιµάσουν τη σχέση τους στην καθηµερινότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved