Λευτέρης Ελευθερίου: «Eχω ευτυχήσει να κάνω και διαφήμιση, που να αναδεικνύει το ταλέντο μου»
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Eχω ευτυχήσει να κάνω και διαφήμιση, που να αναδεικνύει το ταλέντο μου»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου εξομολογείται αν υπάρχουν ρόλοι που έχει ζηλέψει και μιλά για την συμμετοχή του στην θεατρική παράσταση « Στα ξένα σαν Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος», αλλά και για τη διαφήμιση που ανέδειξε το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός για την θεατρική παράσταση «Στα ξένα σαν Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος» λέει:

«Δύσκολες εποχές και το θέατρο θέλει κόσμο και εισιτήρια για να επιβιώσει. Είχαμε δυσκολίες. Το παλεύουμε για να μπορέσουμε να το ανεβάσουμε ξανά. Μου αρέσει πάρα πολύ».

Ακόμη, αναφέρεται και στη συνεργασία του με τον τραγουδοποιό Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, λέγοντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής»:

«Συνεχίζουμε με ένα πρόγραμμα με μουσική, γέλιο, συγκίνηση, νοσταλγία, γκάζια και ρομάντσο…Παίχτηκε για Τρίτη χρονιά φέτος και μάλιστα Τετάρτη. Κυνηγάμε τη φόρμουλα της συνεύρεσής μας, καθώς ο Αλκιβιάδης έχει ωδείο και οι μουσικοί μας τρέχουν και δε φτάνουν».

Υπάρχουν ρόλοι που έχει ζηλέψει και θα ήθελε να έχει παίξει;

«Είχα την τύχη, λόγω του χαρακτήρα και της πληθωρικής μου προσωπικότητας, να έχω παίξει στο θέατρο αρκετά πράγματα. Είμαι από τους ηθοποιούς που έχω ευτυχήσει να κάνω και διαφήμιση ποιοτική, που να αναδεικνύει το ταλέντο μου. Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που κάνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved