Τάσος Ιορδανίδης: «Υπήρξαν ρόλοι που στοίχειωσαν την καθημερινότητά μου»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Υπήρξαν ρόλοι που στοίχειωσαν την καθημερινότητά μου»

Ο Τάσος Ιορδανίδης δηλώνει ότι υπήρξαν ρόλοι που τον στοίχειωσαν, ενώ εξηγεί πως η δουλειά του ηθοποιού απαιτεί γερά νεύρα

Ο δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει τον συλλογισμό του για την έννοια των ρόλων και γι’ αυτούς που όπως δηλώνει το στοίχειωσαν, λέγοντας:

«Οι ρόλοι είναι σαν τους ανθρώ¬πους που συναντάς. Με άλλους ταυτίζεσαι, με άλλους όχι. Άλλους τους αγαπάς και άλλους τους θαυμάζεις. Πάντα ξεκινάω την αναζή¬τηση ενός χαρακτήρα από τα σημεία ταύτισης. Έπειτα είτε πρέπει να πετάξεις, είτε να βυθιστείς. Πολύ συχνά, και τα δύο μαζί. Υπήρξαν ρόλοι που στοίχειωσαν την καθημερινότητα μου. Ψυχικά τατουάζ, που με ωρίμασαν».

Ακόμη, αναφέρεται στη δημοσιότητα που λαμβάνουν όσοι κάνουν αυτήν τη δουλειά και αποσαφηνίζει αν σε εκείνον είναι κάτι που έχει δράσει βίαια, δηλώνοντας στην εφημερίδα Secret:

«Δεν την έχω αισθανθεί βίαια, όπως άλλοι συνάδελφοι. Όμως, το βέβαιο είναι ότι χρειάζεται διαχείριση και μεγάλες αντιστάσεις. Η δουλειά μας απαιτεί γερά νεύρα, στοχοπροσήλωση και κλειστά αυτιά στις Σειρήνες της ευκολίας και του εφήμερου. Ύστερα από χρόνια θέλω ο κόσμος να με θυμάται για την καλλιτεχνική μου ειλικρίνεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved