Αλέξης Γεωργούλης: «Η αποτυχία είναι κομμάτι της εξίσωσης που σου διδάσκει πράγματα»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Η αποτυχία είναι κομμάτι της εξίσωσης που σου διδάσκει πράγματα»

Ο Αλέξης Γεωργούλης μιλά για το το τι τον ενοχλεί στη δημοσιότητα αλλά και για την ενδεχόμενη ταύτισή του ως ζεν πρεμιέ

Την ανάγκη να μην ταυτιστεί στον κόσμο ως ζεν πρεμιέ ή γοητευτικός ηθοποιός την ένιωσε μετά τις δύο μεγάλες επιτυχίες του;

«Οχι, γιατί δεν είχα στο μυαλό μου ότι έκανα κάτι τέτοιο. Ναι μεν ο κόσμος με έβλεπε με αυτόν τον τρόπο, αλλά επειδή όλο αυτό ήταν ευχάριστο το έβλεπα κι εγώ με χαρά. Αλλά δεν είχα πρόβλημα να παίξω και κάτι άλλο προκειμένου να διατηρήσω το προφίλ που με έκανε γνωστό. Το πρόβλημα ήταν ότι θα έφερες βαρέως την αποτυχία εάν προέκυπτε, οπότε αυτό σε έκανε να μην είσαι τολμηρός».

Ποια η σχέση του με την αποτυχία;

«Είναι κομμάτι της παρέας και θα πρέπει να μην είμαστε σνομπ και ρατσιστές μαζί της. Είναι κομμάτι της εξίσωσης που σου διδάσκει πράγματα».

Τι τον ενοχλεί περισσότερο στη δημοσιότητα;

«Το γεγονός ότι τα μεγέθη μεγεθύνονται σε μεγάλο βαθμό. Όλοι έχουμε προσωπικό και δημόσιο βίο, αλλά όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δεν μπορείς να κάνεις τον διάλογο που θα μπορούσες αν δεν ήσουν γνωστός. Μπορεί εγώ να πω μια φράση σε αυτή τη συνέντευξη, να έχει ένα συγκεκριμένο νόημα και απομονώνοντάς την ως τίτλο να σημαίνει το αντίθετο. Αν πάρει και κάποιος άλλος το θέμα και το αναπαράγει, όλο αυτό πολλαπλασιάζεται και ο κόσμος λαμβάνει ένα λανθασμένο μήνυμα για εμένα», είπε στο περιοδικό GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved