Αλέξης Γεωργούλης: «Μου έχει λείψει η τηλεόραση»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Μου έχει λείψει η τηλεόραση»

Ο Αλέξης Γεωργούλης κάθεται στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar στον ΑΝΤ1 και σε συνέντευξή του αποκαλύπτει αν η τηλεόραση του έλειψε

Ο δημοφιλής ηθοποιός στο ερώτημα αν του του είχε λείψει η τηλεόραση και στον λόγο που δεν έκανε τόσο καιρό, απαντά:

«Μου έχει λείψει και από τους δέκτες και το να δουλεύω σε αυτή. Δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο, ήταν θέμα συγχρονισμού... Για να κάνεις σίριαλ στην Ελλάδα θα πρέπει να βρίσκεσαι εδώ έξι μήνες τουλάχιστον. Το ίδιο ισχύει και για το θέατρο. Γι' αυτό τώρα που έχω χρόνο προέκυψαν και οι δύο δουλειές».

Έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια σε επίπεδο επιλογών;

«Αυτό γινόταν από την αρχή. Ειδικά μετά το «Είσαι το ταίρι μου» που η δημοσιότητα ήταν μεγάλη, είχα τη δυνατότητα της επιλογής γιατί ήταν αρκετές οι προτάσεις. Το βασικό θέμα όμως είναι να έχεις σωστά κριτήρια, αλλά και την ωριμότητα να πεις «όχι» σε κάτι και «ναι» σε κάτι άλλο. Νομίζω ότι τώρα μπο­ρώ να είμαι πιο τολμηρός και να παίρνω γρηγορότερα αποφάσεις».

Τον αναγνωρίζει ο κόσμος, λόγω της μεγάλης του απουσίας;

«Νομίζω ότι στην Ελλάδα δεν έχουν αλ­λάξει και πολλά πράγματα. Χάρη στο ΜΕGA, αυτό δεν λεγόταν επανάληψη αλλά πλύση εγκεφάλου. Τρολάροντας την κατάσταση σχολιάζαμε με τους φίλους μου: «Έχεις φτάσει 8 χρονών και δεν έχεις δει το Είσαι το ταίρι μου; Οχι βέβαια;; θα το δεις!», λέει στο περιοδικό GALA.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved