Showbiz

Demy: «Δεν μπορεί να με αποθαρρύνει η γνώμη δύο τριών ατόμων»

Την πρώτη της προσπάθεια ως ηθοποιός έκανε η Demy στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη Νονά».

Η τραγουδίστρια αγάπησε την υποκριτική μέσα από το μιούζικαλ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και πάλι με το χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης εάν και εφόσον έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις.
«Αυτά τα γυρίσματα ήταν ό,τι πιο ευχάριστο έχω ζήσει επαγγελματικά τον τελευταίο καιρό. Υπήρξαν μαγικές στιγμές. Αγάπησα την υποκριτική μέσα από το μιούζικαλ και πολύ παραπάνω έπειτα από αυτή την ταινία. Όσο υπάρχουν προτάσεις και είναι κάτι που ο κόσμος το αποδέχεται -γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό-, εγώ θα το προσπαθώ. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μεγάλωσα έχοντας ως όνειρο την υποκριτική. Η μουσική και το τραγούδι είναι εκείνα πού με εκφράζουν απόλυτα, είναι σαν φυσική ανάγκη. Κατά καιρούς ακούμε ηθοποιούς να καταφέρονται εναντίον όσων συμμετέχουν σε σίριαλ, ταινίες ή παραστάσεις και δεν ανήκουν στον κλάδο τους. Οι συμπρωταγωνιστές σου στην ταινία μίλησαν για σένα με θερμά λόγια», είπε η Demy στο περιοδικό People.

Είχε αγχωθεί για την υποδοχή που θα της γινότανε;
«Όχι. Να σου πω την αλήθεια, ούτε και τις κριτικές φοβάμαι Περισσότερο θα με προβλημάτιζε η κριτική του κόσμου. Αν κάτι λαμβάνω υπόψη μου, είναι μια γενικότερη άποψη που μπορεί να διαμορφωθεί γύρω από το πρόσωπό μου. Δεν μπορεί να με αποθαρρύνει η γνώμη δύο τριών ατόμων. Θεωρώ πως ο φόβος για έναν τραγουδιστή να μπει στο χώρο της υποκριτικής υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό οι καλλιτέχνες μπαινοβγαίνουν σε διάφορα πεδία και δεν μετράνε ούτε οι σχολές, ούτε τα πτυχία, παρά μόνο η απόδοση σου στην κάθε δουλειά»

Είχε άγχος μέχρι να βγει η ταινία;
«Ναι. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα. Δεν μιλάω για τη δική μου ερμηνεία, γιατί εγώ πάντα βλέπω κάποιες αδυναμίες, όσα και να μου λένε ο σκηνοθέτης και οι συμπρωταγωνιστές μου».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved