Γιάννης Σαββιδάκης:  «Με είχε φέρει σε δύσκολη θέση η εμφάνισή μου»
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: «Με είχε φέρει σε δύσκολη θέση η εμφάνισή μου»

Για το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική μίλησε ο Γιάννης Σαββιδάκης και αναφέρθηκε στο αν η εμφάνιση του έπαιξε ρόλο στην καριέρα του, αλλά και αν τον έφερε σε δύσκολη θέση

Με την ηθοποιία πώς ασχοληθήκατε;

«Τελείως τυχαία. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου έκανε δημόσιες σχέσεις στην Polygram και είδε ότι είχα κάτι... Ετσι, με πρότεινε στον αείμνηστο Αρη Παπαθεοδώρου, τον σκηνοθέτη της σειράς «Μικροί μεγάλοι» στην ΕΡΤ. Κι έτσι μπήκα στην τηλεόραση από χόμπι, αλλά άρεσα, γιατί είχα αμεσότητα. Μετά μου προτάθηκε ένας ρόλος στις «Γυναίκες» του Mega. Στη συνέχεια, μου πρότεινε ο Γιάννης Μπέζος να παίξω και να γράψω και τη μουσική στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» και έγινε το μεγάλο «μπαμ»!

Η συνέχεια εξελίχθηκε λαμπρά, έτσι δεν είναι;

«Ο επόμενος δίσκος, ο τρίτος, είχε μόνο δικά μου τραγούδια. Εγινε χρυσός. Μετά βγήκε το CD single οι «Μάγισσες» και δεν θυμάμαι πόσες εβδομάδες ήταν στην κορυφή των charts! Δεν έπεφτε με τίποτα. Το έριξε ο Elton John όταν σκοτώθηκε η Νταϊάνα κι έβγαλε remake το «Candle in the wind», που είχε γραφτεί για τη Μονρόε. Ετσι, έπεσε από την πρώτη θέση στη δεύτερη. Μετά, βέβαια, βγήκε ολοκληρωμένος ο δίσκος και επανήλθε».

Η εμφάνισή σας έπαιξε ρόλο στην καριέρα σας;

«Η εμφάνιση παίζει ρόλο σε όλα τα επαγγέλματα! Εξαρτάται από το για πόσα πράγματα είμαστε αποφασισμένοι. Εγώ ήμουν ζεν κομίκ. Ο νόστιμος με την κωμική ατάκα. Με παρομοίαζαν με τον Χιου Γκραντ».

Σας έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση η εμφάνισή σας;

«Εννοείται! Πολλές φορές! Γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν μαζί σου διάφορα πράγματα…», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved