Demy: «Είμαι εξαρτημένη από το κινητό μου»
Showbiz

Demy: «Είμαι εξαρτημένη από το κινητό μου»

Ανήκει και εκείνη στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν πάθει εξάρτηση από το κινητό της αλλά και από το instagram

Η Demy μίλησε για την καταπίεση των συναισθημάτων της αλλά και για το γεγονός ότι ανήκει πλέον στους εξαρτημένους από το κινητό της τηλέφωνο.

«Λυπάμαι που το λέω, αλλά πολύ εξαρτημένη από το κινητό μου τηλέφωνο. Καμιά φορά κάνω υπερβολική χρήση, όταν μου βγάζει το χρόνο που πέρασα μπροστά στο κινητό μου την προηγούμενη εβδομάδα, στεναχωριέμαι. Με πειράζει όταν είμαστε παρέα και όλοι είναι πάνω από το τηλέφωνό τους, αλλά το κάνω κι εγώ η ίδια, δεν το παίζω εναλλακτική. Η γενιά μου ήταν η τελευταία που δεν είχε instagram ως παιδιά νομίζω πως ήμασταν πολύ πιο ανέμελα από τα σημερινά. Δεν αγχωνόσουν τόσο για το τι θα βάλεις και πώς θα φαίνεσαι. Σε ένα βαθμό, ντυνόμαστε και για τις φωτογραφίες πια και δεν μου αρέσει αυτό. Έχει και θετικά η τεχνολογία, δεν το συζητώ. Απλά τώρα πιστεύω πως ζούμε μια υπερβολή», είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People.
Πώς είναι η Demy ως χαρακτήρας; Υπεραναλύει τα λάθη της;
«Ναι, υπεραναλύω από ένα φαλτσάκι πάνω στη σκηνή μέχρι τα πιο σημαντικά θέματα. Για τα τελευταία, οκέφτομαι πως και λάθος επιλογή να έχω κάνει, έχω γίνει πιο έμπειρη μέσα από αυτό. Στα μικρά, τα καθημερινά κολλάω πολύ, τα σκέφτομαι συνέχω, προσπαθώ όμως να βελτιωθώ και σε αυτό».
Ποιο στοιχείο της είναι εκείνο που την ενοχλεί πιο πολύ
«Δεν εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου. Πέρα από τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, δεν λέω όσα σκέφτομαι. Μπορεί κάτι να με ζορίζει για καιρό και πάλι δεν μιλάω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved