Μανώλης Δεστούνης: «Έχω παντρευτεί τη γυναίκα μου τρεις φορές»
Showbiz

Μανώλης Δεστούνης: «Έχω παντρευτεί τη γυναίκα μου τρεις φορές»

Ο Μανώλης Δεστούνης μιλά για τον γιο του και τη γυναίκα του Άννα Μαρία Βιδάλη , την οποία ξαναζήτησε σε γάμο πριν 6 χρόνια

«Έκανα τον πρώτο μου γάμο στα 60. 'Εχω ένα γιο 20 χρονών, κι αυτό μου δίνει δύναμη», είπε ο Μιχάλης Δεστούνης σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον 20χρονο γιο του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με λέει γέρο, αλλά μετά μου λέει ότι αστειεύεται».

Γίνατε συνειδητοποιημένα μπαμπάς σε μεγάλη ηλικία;

«Τον Βουτσά πάντως δεν τον φτάνω. Έγινε μπαμπάς στα 85 και τώρα είναι 87».

Οι γυναίκες, σας κυνήγησαν; Τις κυνηγήσατε;

«Στον χώρο που ήμασταν, υπήρχε, μια ευκολία. Στον χώρο αυτό τα είχα με όλους καλά. Αλλά ξεχώριζα τρεις. Τον δάσκαλο μου Μίμη Φωτόπουλο, τον Ανδρέα Μπάρκουλη, πολύ φίλο και τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Σπουδαίοι ηθοποιοί και κύριοι. Ο Αλεξανδράκης λοιπόν έλεγε πως ντρεπόταν να πει όχι στις γυναίκες. Ήταν βέβαια και κούκλος. Αλλά κι εγώ δεν πέρασα άσχημα».

Ο γάμος πώς προέκυψε;

«Είχα πάει να δω μια παράσταση. Συνάντησα τον Βασίλη Καμίτση, πολύ φίλο και είχαμε δουλέψει μαζί στο Αρμα Θέτιδος. Καθισμένος όπως ήμουν στην πρώτη σειρά, φέρνει μια καλλονή, συνάδελφο και με ρωτάει αν μπορεί να καθίσει μαζί μας γιατί ήταν μόνη. Έτσι έγινε.

Καρμικό;

«Ναι. Ο γάμος έγινε το 1995, μια Τετάρτη, στους Ταξιάρχες στο πάρκο Εξαρχείων. Εκεί γεννήθηκα και μεγάλωσα. Κεφαλλονίτης στην καταγωγή, το έκτο παιδί της οικογένειας και γεννήθηκα στα Εξάρχεια. Τότε έπαιζα στο «Περοκέ» με την Βαγενά, τον Κηλαηδόνη, τον Χρυσομάλλη, την Μεντή, τον Σταμάτη Γαρδέλη. Το έργο λεγόταν «Τα καλύτερα μας χρόνια» και το είχε γράψει ο Κηλαηδόνης. Χάσαμε την απογευματινή για να παντρευτώ και το βράδυ παίξαμε κανονικά».

Βρήκατε μια όμορφη γνναίχα λοιπόν.

«Και.καλό παιδί. Ήταν μανεκέν».

«Είστε ακόμα μαζί;

Την έχω παντρευτεί τρεις φορές».

Γιατί;

«Είναι Καθολική. 'Εγινε λοιπόν ο καθολικός γάμος, μετά ο θρησκευτικός. Κάποια στιγμή τσακωθήκαμε και χωρίσαμε για λίγο. Πριν από έξι χρόνια την ξαναζήτησα σε γάμο», λέει στο περιοδικό Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved