Η αποκάλυψη της Μπάρμπα:  Δε φαντάζεστε τι έπαθε πριν 35 χρόνια, όταν πήγε στα Μις Κόσμος
Showbiz

Η αποκάλυψη της Μπάρμπα: Δε φαντάζεστε τι έπαθε πριν 35 χρόνια, όταν πήγε στα Μις Κόσμος

Η Βάνα Μπάρμπα το 1984 διεκδίκησε τον τίτλο της «Μις Κόσμος»! Τι της είχε συμβεί όμως όταν πήγε στο Λονδίνο για τον διαγωνισμό ομορφιάς;

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και με αφορμή ένα βίντεο, όταν μας εκπροσώπησε στα «Μις Κόσμος», περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό!

Η Βάνα είπε: «Εδώ έχω κάνει το ασύλληπτο βέβαια, οφείλω να το πω. Γιατί στα Γιάννενα δεν είχαμε πολλά… Μετά τα Μις Ελλάς που είχα βγει στην Αθήνα, πάμε στο Λονδίνο. Εκεί λοιπόν, οι μπανάνες ήταν άφθονες. Στα πρωινά μας έφερναν εκατοντάδες μπανάνες. Δεν είχαμε μπανάνες εμείς, δεν τις βλέπαμε, ήταν δυσεύρετες. Εγώ κατέβαινα το πρωί πρώτη και καλύτερη στα πρωινά και έτρωγα τρεις μπανάνες στην καθισιά μου. Μέσα στις πρόβες 10 μέρες για το Μις Κόσμος, εγώ έχω γίνει μπανάνα. Βάνα – Μπανάνα».
Και πρόσθεσε: «Γιατί όμως; Έχω πάρει τα κιλά. Δεν μου χωρούσε το φόρεμα που μου είχαν βάλει, ένα αρχαίο ελληνικό καταπληκτικό φόρεμα. Με τον σπουδαίο τον Πρεβελάκη τότε, όταν τα καλλιστεία είχαν μια άλλη δυναμική, είχαν αίγλη και έδιναν και ευκαιρίες. Για τα κορίτσια που ήμασταν όμορφες και το μόνο μας εφόδιο ήταν η ομορφιά, ένα από τα εφόδια ήταν η ομορφιά, τότε κάναμε καριέρα, βγήκαν σπουδαίες γυναίκες νομίζω από τα καλλιστεία».
Δείτε το βίντεο!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved