Κατερίνα Στικούδη: Παραδέχεται ότι υπάρχουν διαφωνίες με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Παραδέχεται ότι υπάρχουν διαφωνίες με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη

Η Κατερίνα Στικούδη το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη με τον οποίο είναι πολλά χρόνια και συνεργάτες.

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο αν αυτό μπορεί να φέρει τριβές στην καθημερινότητα τους και στο πως αντιμετωπίζει τις αρνητικέ κριτικές και τα κακόβουλα σχόλια.

Εκτός από ζευγάρι, με τον Βαγγέλη είστε πολλά χρόνια και συνεργάτες. Αυτό μπορεί να φέρει τριβές στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού;

«Διαφωνίες υπάρχουν σίγουρα. Το θέμα είναι πώς τις διαχειρίζεσαι και πώς καταλήγεις σε μια απόφαση. Ο Βαγγέλης είναι πολύ ανοιχτόμυαλος και δεν έχει πρόβλημα να κάνω και άλλες συνεργασίες. Συζητάμε τα πάντα. Είμαστε καλή ομάδα στη δουλειά».

Υπερτερεί η γνώμη του σε σχέση με τους υπόλοιπους συνεργάτες σου;

«Φυσικά και ναι. Τον σέβομαι πολύ, τον θαυμάζω, αντιλαμβάνομαι το ταλέντο του και αναγνωρίζω την πείρα του».

Τις αρνητικές κριτικές και τα κακόβουλα σχόλια πώς τα αντιμετωπίζεις;

«Ξεκίνησα πολύ μικρή. Δεκαοκτώ ετών. Από μικρή και λόγω αθλητισμού έβαζα στόχους. Και αυτό που έχω μάθει είναι να μη σταματάω. Ήθελα πάντα να φτάνω, στον τερματισμό. Από μικρή λοιπόν κατάλαβα πώς στη δουλειά αυτή υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια. Άλλα γίνονται με εμπάθεια, άλλα είναι καλοπροαίρετα. Εγώ τα ακούω όλα. Δεν φτάνουν βέβαια τα πάντα στ' αυτιά μου. Δεν γκουγκλάρω το όνομα μου κάθε τρεις και λίγο. Εάν δεν γνωρίσεις έναν άνθρωπο από κοντά, δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Η προσωπική επαφή είναι που ολοκληρώνει την άποψη ενός ανθρώπου για τον συνομιλητή του. Εχω δεχθεί και πολύ σκληρή κριτική και πείσμωσα. Ηθελα να γίνω καλύτερη», λέει στο TV ΕΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved