Κατερίνα Στικουδη: Η απόφαση να παντρευτεί και το ενδεχόμενο ενός παιδιού
Showbiz

Κατερίνα Στικουδη: Η απόφαση να παντρευτεί και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

Η Κατερίνα Στικούδη μιλά για τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη και αποκαλύπτει αν είναι στα σχέδιά της η απόκτηση ενός παιδιού

Η Κατερίνα Στικούδη παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον Βαγγέλη Σερίφη. Ο γάμος τους έγινε στη Θεσπρωτία, έχοντας στο πλευρό τους λιγοστούς συγγενείς και φίλους. Η Κατερίνα, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Tv Έθνος, μίλησε για την απόφασή της να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να κάνει έναν μυστικό γάμο.

«Είπαμε «μια που βγαίνουμε από την κρίση, δεν παντρευόμαστε;». Πράγματι έγινε σε κλειστό κύκλο. Θεωρώ πως είναι μια πολύ προσωπική στιγμή αυτή για τον καθέναν. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό. Το κάθε ζευγάρι το διαχειρίζεται όπως θέλει. Εμείς θέλαμε τις οικογένειες και τους καλούς μας φίλους δίπλα μας».

Τον χάρηκες τον γάμο σου;

«Πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα»

Τι σε συγκίνησε περισσότερο;

«Οι αγκαλιές, τα χαμόγελα η αγάπη που εισέπραξα. Στέκομαι επίσης στο χαμόγελο της μητέρας μου. Ήταν χαρούμενη, κάνοντας εμένα δέκα φορές πιο χαρούμενη».

Το πιο χιουμοριστικό περιστατικό ποιο ήταν;

«Ο χορός μου, το kiki challenge. Ο γαμπρός ήθελε να χορέψω, οπότε έκανα το χρέος μου».

Τελικά όταν ένας επώνυμος θέλει κρατήσει κάποιες στιγμές μακριά από τη δημοσιότητα μπορεί να το κάνει;

«Θεωρώ πως ναι. Είναι βέβαια δύσκολο. Και εμάς μαθεύτηκε τελευταία στιγμή από σπόντα. Δεν κρύφτηκα από κάποιον, αλλά δεν το διατυμπάνισα κιόλας».

Είστε δέκα χρόνια ζευγάρι με τον Βαγγέλη. Αλλαξε σε κάτι ο γάμος την καθημερινότητα σας;

«Για μένα ο γάμος είναι ένα ωραίο πάρτι αγάπης! Γιορτάζεις με τον σύντροφο σου τον έρωτά σου. Όταν συγκατοικείς με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, δεν αλλάζουν πράγματα Απλώς ήταν μια πολύ όμορφη μέρα στη ζωή μας ό γάμος και ευχαριστώ και τις οικογένειές μας για τη στήριξη».

Ένα παιδί είναι στα σχέδια σας;

«Όχι. Δεν είναι στα άμεσα πλάνα μας αλλά και να ήταν δεν θα το δήλωνα για να είμαι ειλικρινής», λέει στο TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved