Κώστας Στεφανής: «Γνώρισα τη γυναίκα μου σε ένα τροχαίο ατύχημα»
Showbiz

Κώστας Στεφανής: «Γνώρισα τη γυναίκα μου σε ένα τροχαίο ατύχημα»

Ο Κώστας Στεφανής εξομολογείται πώς γνώρισε τη σύζυγό του Φυλλίς και πώς γεννήθηκε ο γιος του Μάνος

«Ο γιος μου γεννήθηκε τα ξημερώματα της 30ης Μαίου του 1982, ημέρα Κυριακή. Λίγες ώρες πριν, ήμασταν με τη γυναίκα μου στο σπίτι και βλέπαμε στην τηλεόραση την ελληνική ταινία Λόλα, με την Τζένη Καρέζη και τον Νίκο Κούρκουλο. Ξαφνικά, έσπασαν τα νερά και πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Μόλις γέννησε η γυναίκα μου έφυγα αμέσως από το μαιευτήριο γιατί ξεκινούσε το Ράλι Ακρόπολις».

Στη συνέχεια μιλά για τη σύζυγο του, με την οποία είναι σχεδόν σαράντα χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει τον Μάνο και την Ινώ:

«Γνώρισα τη γυναίκα μου σε ένα τροχαίο ατύχημα. Το είχε προκαλέσει εκείνη, αλλά ευτυχώς ήταν ανώδυνο. Έτυχε να είμαι αυτόπτης μάρτυρας εκείνη τη στιγμή. Όταν την είδα, μου έκανε αμέσως κλικ, γιατί είδα μια όμορφη γυναίκα και πήγα στο δικαστή¬ριο για να καταθέσω. Την αθώωσα, την παντρεύτηκα και μετά καταδικάστηκα...Η Φυλλίς ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου και δίπλα μου σε όλα. Όταν η Ινώ ητάν μωρό -δεν είχε ακόμα σαραντίσει-, σταματούσε στα πάρκινγκ της Εθνικής Οδού να τη θηλάσει, συνέχιζε τη διαδρομή της και ερχόταν να με βρει στη Χαλκιδική, προκειμένου να είναι κοντά μου. Ανησυχούσε και ήθελε να είναι πάντα δίπλα μου. Στις δοκιμές, στα σέρβις, στις ειδικές διαδρομές».

Ακόμη, ο γιος του Μάνος αναφέρεται στη μητέρα του και την πιο δύσκολη για εκείνη περίοδο, λέγοντας στο περιοδικό People:

«Νομίζω πως η χειρότερη περίοδος για τη μητέρα μου ήταν όταν τρέχαμε μαζί με τον πατέρα μου ως πλήρωμα, από το 2004 έως το 2009. Ήμουν εγώ οδηγός κι εκείνος συνοδηγός. Είχε διπλή αγωνία για μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved