Κάρμεν Ρουγγέρη: «Μέχρι στιγμής δεν έχω γευτεί την αποτυχία αλλά, μπορεί να έρθει»
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Μέχρι στιγμής δεν έχω γευτεί την αποτυχία αλλά, μπορεί να έρθει»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αγαπά το παιδικό θέατρο και εξηγεί γιατί το παιδικό κοινό είναι πιο δύσκολο συγκριτικά με τους ενήλικες.

Η ηθοποιός δηλώνει πως μέχρι τώρα δεν έχει βιώσει την αποτυχία, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο αυτό. Η Κάρμεν Ρουγγέρη εξηγεί, επίσης, τους λόγους, για τους οποίους οι ενήλικες είναι σε θέση να παρακολουθούν παιδικό θέατρο.

Γιατί τα παιδιά είναι πιο δύσκολο κοινό;

«Το παιδί, αν βαρεθεί, θα φύγει. Αν περνάει καλά, θα μείνει. Μου λένε κάποιοι γονείς για δυόμισι χρόνων παιδάκια πως πρώτη φορά τα βλέπουν να κάθονται. Όταν φτιάχνω μία παράσταση προσπαθώ να βλέπω με τα μάτια των παιδιών. Εκεί πετυχαίνεις. Δεν είναι τυχαίο πως έχουμε κάνει 50 παραστάσεις και 50 επιτυχίες. Μέχρι στιγμής δεν έχω γευτεί την αποτυχία αλλά, μπορεί να έρθει. Αυτό νομίζω πως οφείλεται στο ότι πριν παραδώσω την παράσταση είμαι σίγουρη πως το παιδί θα καθηλωθεί».

Τι αγαπάτε περισσότερο σε αυτό που κάνετε;

«Κάθε παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά βάζει τη φαντασία τους να δουλέψει. Είναι αλλιώς το παραμύθι. Το παραμύθι σε πάει σε κόσμους μαγικούς και ονειρεμένους. Και κάθε φορά που ξεκινάμε μία παράσταση με τη Χριστίνα Κουλουμπή, που είναι η άμεση συνεργάτις μου, είναι ένα στοίχημα για εμάς, που καλούμαστε να το κερδίσουμε. Και όταν τα καταφέρνουμε, έρχεται η χαρά. Και δεν μιλάω για το χρήμα, αλλά τη χαρά που παίρνουμε από αυτό που δίνουμε».

Μια τέτοια παράσταση θα μπορούσε να τη δει και ένας ενήλικας;


«Ναι! Οι παραστάσεις για τα παιδιά πρέπει να είναι καλύτερες από αυτές που απευθύνονται σε μεγάλους. Αυτή είναι η σημαία μου. Γι’ αυτό είμαι παρούσα σε κάθε παράσταση και είμαι αυστηρή στο να τηρούνται οι κανόνες και να παίζουμε με σεβασμό προς τα παιδιά., Γιατί εμείς δημιουργούμε αυριανούς θεατές και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν είναι λύση ανάγκης μία παιδική σκηνή. Είναι επιλογή σρβαρή», λέει στο περιοδικό MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved