Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο ηθοποιός θα πρέπει να μπορεί να πει «όχι»
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Ο ηθοποιός θα πρέπει να μπορεί να πει «όχι»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αποκαλύπτει γιατί ένας ηθοποιός πρέπει να αρνείται και γιατί οφείλει να έχει γνώσεις και μόρφωση.

Μεταξύ άλλων, αναφέρει τη συμβουλή που θα έδινε σε κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα και τι είναι το θέατρο για την ίδια.

Τι είναι το θέατρο για εσάς;

«Το θέατρο είναι η ζωή μου. Είναι ευτυχία. Μπορεί να δώσει τα πάντα σε κάποιον. Μπορείς να μπαίνεις μέσα στους χαρακτήρες κάποιων ανθρώπων και είναι ευτυχία. Δεν λες πάω να δουλέψω, λες πάω να παίξω. Και δεν είναι τυχαίο πως κάποιοι παίζουν και δεν πληρώνονται. Η αγάπη μου για το θέατρο φαίνεται και από τις τιμές εισιτηρίων που έχω στις παραστάσεις μου. Δεν είναι για να βγάλεις λεφτά, είναι για να βγάλεις χρήματα να συντηρηθείς. Και στο εργαστήρι που έχουμε για τα παιδιά στο θέατρο Ατλαντίς, τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες γνωρίζουν τον εαυτό τους, αποκτούν αυτοπεποίθηση, μαθαίνουν να δουλεύουν συλλογικά».

Χρειάζονται γνώσεις ή φτάνει η εμπειρία για κάποιον για να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο;

«Αναμφισβήτητα χρειάζονται γνώσεις. Για εμένα, πολλές γνώσεις και να τις ανανεώνεις .Ένας ηθοποιός πρέπει να είναι καλλιεργημένος πάνω από όλα. Παίζει μεγάλο ρόλο η μόρφωση ενός ανθρώπου που υπηρετεί τον χώρο».

Τι συμβουλή θα δίνατε σε κάποιον που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα;

«Εγώ λέω πάντα πως δεν πρέπει να εμποδίζουμε τα όνειρα των παιδιών και να τα σταματάμε. Απλώς πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά πως αυτό που κάνουμε είναι περισσότερο λειτούργημα από επάγγελμα. Να πάρει γνώσεις ώστε να μπορεί να ζήσει και διαφορετικά από αυτό. Και αν τα καταφέρει και μπορεί να ζήσει από το θέατρο, καλώς. Ο ηθοποιός θα πρέπει να μπορεί να πει «όχι». Να μην υποχρεώνεται να πει «ναι» ακόμη και σε πράγματα που δεν θα τον τιμούσαν», λέει στο περιοδικό MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved