Ιωάννα Σουλιώτη: «Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω τα δικά μου «πιστεύω» στην τηλεόραση»
Showbiz

Ιωάννα Σουλιώτη: «Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω τα δικά μου «πιστεύω» στην τηλεόραση»

Η Ιωάννα Σουλιώτη βρίσκεται σε ρόλο κριτή στο The lol Show με την Αννίτα Πάνια και δηλώνει πως επιθυμεί να κάνει κάτι δικό της τηλεοπτικά.

Παράλληλα, αναφέρεται στην Αννίτα Πάνια, την οποία χαρακτηρίζει μορφωμένη και έξυπνη αλλά και τι είναι εκείνο που μπορεί να τη ρίξει ψυχολογικά.

Θα ήθελες να κάνεις κάτι άλλο, δικό σου, στην τηλεόραση;

«Ναι, κάτι που να προάγει τα δικά μου πιστεύω. Μακάρι να μου δοθεί η ευκαιρία να τα κάνω. Βρίσκομαι σε μια εκπομπή που έχει παρουσιάστρια μια γυναίκα μορφωμένη, με χιούμορ, έξυπνη, που έχει αποδείξει την αξία της πάρα πολλά χρόνια, με τις δικές της δυνάμεις, στεκούμενη στα πόδια της».

Τι είναι αυτό που σε «ρίχνει», που σε κάνει να μην έχεις καλή διάθεση;

«Οι σκέψεις, γενικά οι ανησυχίες... Ενώ ξέρω ότι βάσει της δουλειάς που κάνω με τον εαυτό μου, γιόγκα, διαλογισμό, ρείκι, δεν πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον, με σκέψεις για πράγματα που σκεφτόμαστε και δεν υφίστανται. Σκεφτόμαστε πράγματα για το μέλλον, αν θα είναι έτσι όπως μπορεί να τα σκεφτόμαστε, που ποτέ δεν είναι βέβαια... πάντοτε είναι καλύτερα».

Αυτά που έκανες είναι στη πλειοψηφία τους αυτά που ήθελες;

«Ναι, κατά πολύ, δόξα τω θεώ, δεν έχω κανένα πα¬ράπονο, είμαι ευγνώμων για το παιδιά μου τα έχει φέρει η ζωή, σε όλους τους τομείς. Με δουλειά, με τα πάνω και τα κάτω μου. Καμιά ζωή δεν είναι εύκολη, ο καθένας κουβαλάει το δικό του σταυρό. Η ζωή μου έχει φερθεί πολύ ωραία και της έχω φερθεί κι εγώ καλά», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved