Ιωάννα Σουλιώτη: Η σχέση της με τα παιδιά της και η επικοινωνία μεταξύ τους
Showbiz

Ιωάννα Σουλιώτη: Η σχέση της με τα παιδιά της και η επικοινωνία μεταξύ τους

Η Ιωάννα Σουλιώτη έχει δυο παιδιά, την Φιλομήλα και τον Φιλέα. 

Η Ιωάννα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρεται στην μεταξύ τους επικοινωνία και στον ρόλο της ως μητέρα. Παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσει τι ακριβώς προσπαθούν να της πουν, ενώ τονίζει ότι η επικοινωνία της με την κόρη της διαφέρει από εκείνη που έχει με τον γιο της.

Πώς είναι η σχέση σου με τα παιδιά σου;

«Είναι αγόρι και κορίτσι, στην ίδια ηλικία, βρίσκονται στην εφηβεία κι εγώ σκέφτομαι τον εαυτό μου πώς ήμουν τότε στην εφηβεία. Είναι δύσκολο στο πώς πρέπει να τους μιλάω. Δεν είμαι αυστηρή μαμά, αλλά όταν νευριάσω... νευριάζω πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τίποτα, Μεταφράζω μια κίνησή τους ή κάτι που είπαν, βάσει των δικών μου δεδομένων...λάθος, αλλά συμβαίνει αυτό. Η δυσκολία για μένα είναι στο να αποκωδικοποιήσω τι προσπαθούν να μου πουν τα παιδιά μου και να το μεταφέρω πίσω διυλισμένο σωστά».

Είσαι η «ομπρέλα» τους, περνάς πολύ χρόνο με τα παιδιά σου, είσαι δίπλα τους σε όλα...

«Εννοείται, περνάω χρόνο με τα παιδιά μου, αυτό θέλω. Πάντα τα παιδιά θέλουμε να είναι εκεί οι γονείς μας. Να μην είναι ολοκληρωτικά από πάνω μας, αλλά να βρίσκονται εκεί»

Έχεις ξεχωριστό τρόπο που επικοινωνείς με το γιο σου και διαφορετικό με την κόρη σου;

«Ο τρόπος επικοινωνίας είναι ξεχωριστός. Με άλλο τρόπο θα επικοινωνήσω με το γιο μου, γιατί κι εκείνος το ζητάει αλλιώς, και με άλλο τρόπο θα επικοινωνήσω με την κόρη μου. Είναι διαφορετικό το «λογισμικό» Δεν μπορώ να μιλήσω με το γιο μου όπως θα μιλήσω με την κόρη μου, γιατί και τα ίδια να πούμε, ο τρόπος θα είναι διαφορετικός», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved