Ιωάννα Σουλιώτη: «Είναι ωραίο να ακούς ότι είσαι όμορφη, αλλά…»
Showbiz

Ιωάννα Σουλιώτη: «Είναι ωραίο να ακούς ότι είσαι όμορφη, αλλά…»

Η Ιωάννα Σουλιώτη, γνωστό μοντέλο και tv persona, αποκάλυψε πώς αισθάνεται όταν της λένε συνέχεια ότι είναι όμορφη και τονίζει ότι η ομορφιά αλλάζει.

Ωστόσο, υποστηρίζει πως δεν έχει μείνει μόνο στην ωραία εικόνα της, αλλά έχει υπεισέλθει και σε πιο πνευματικά μονοπάτια.

Πώς είναι να ακούς συνέχεια ότι είσαι όμορφη;

«Δεν ήταν επιβεβαιωμένο, το κατάλαβα αργότερα και δεν είχα βασιστεί σ' αυτό. Ωραία είναι, δεν ξέρω... για μένα όλοι οι άνθρωποι είναι όμορφοι. Ανάλογα με τις δεκαετίες ,και τους αιώνες η ομορφιά αλλάζει. Πιστεύω ότι η ομορφιά των ανθρώπων είναι αυτό που βγάζουν από την ψυχή τους. Ευχαριστώ πολύ τη μαμά και τον μπαμπά μου που μου έδωσαν αυτό το σκαρί και σίγουρα με βοηθάει σ' αυτό που έχω επιλέξει να κάνω, αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό».

Εννοείς ότι δεν έχεις μείνει μόνο στην εικόνα σου και έχεις εξελιχθεί και σε άλλα πράγματα που αφορούν την πνευματικότητα;

«Ναι, καλό είναι να μη μένει κανείς μόνο στο φαίνεσθαι, ούτως ή άλλως είναι δεδομένο ότι αυτό περνάει. Στη ζωή μου θέλω τα πράγματα να είναι βατά, ομαλά. Μεγαλώνοντας, με έχω σκεφτεί γιαγιά, κανονικά, να μεγαλώνω τα εγγόνια μου, να πάνε πότε στη μια γιαγιά και πότε στην άλλη, με μεγάλη μου χαρά, αν με αφήνει η νύφη και ο γαμπρός. Μακάρι, νομίζω ότι θα είμαι καλή πεθερά αλλά και γιαγιά», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved