Γωγώ Ατζολετάκη: Θέλει να γίνει γιαγιά!
Showbiz

Γωγώ Ατζολετάκη: Θέλει να γίνει γιαγιά!

Η Γωγώ Ατζολετάκη θέλει να αποκτήσει εγγονάκι από την κόρη της Θεοδώρα και αποκαλύπτει τους λόγους που το επιθυμεί.

Η ηθοποιός, ακόμη, τονίζει τι προσφέρει ο ερχομός ενός παιδιού, ενώ αναφέρεται και στο συναίσθημα της μοναξιάς.

Περιμένεις να έρθει στη ζωή σου ένα εγγονάκι;

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνει ένα παιδί η Θεοδώρα. Δεν είναι παντρεμένη, αλλά θα το ήθελα, όχι για να αναπληρώσω εγώ, αλλά για τη δική της ικανοποίηση, για να νιώσει αυτό το συναίσθημα που νομίζω ότι είναι σύμφυτο με τη γυναικεία ύπαρξη, τη μητρότητα».

Είσαι η μητέρα που της το λέει;

«Δεν γίνομαι πιεστική σ' αυτό γιατί νευριάζει, αλλά θα το ήθελα. Ένα παιδί πέρα από τις χαρές που θα σου δώσει, είναι η συνέχεια σου, νιώθεις ότι δεν είσαι μόνος στη ζωή. Ο πατέρας και η μάνα, νομοτελειακά, αν τηρηθεί η τάξη των πραγμάτων θα... φύγουν, από εκεί και πέρα οι συγγενείς τις περισσότερες φορές δεν είναι και πολύ... συγγενείς. Η ερημιά είναι πολύ βαριά όσο περνάνε τα χρόνια».

Έχεις νιώσει ένα τέτοιο συναίσθημα;

«Όχι, δεν το έχω νιώσει σε καμία περίπτωση. Κάποτε είχα πολλούς συγγενείς, θείους, θείες που με καμάρωναν κι ήταν πε¬ρήφανοι για τη Γωγώ. Έχω ει¬σπράξει πολλή αγάπη από όλους αυτούς. Κάποια στιγμή άρχισαν να πεθαίνουν και τώρα δεν έχει μείνει σχεδόν κανείς. Καμιά φορά σκέφτομαι: «Υπήρχε τόσος κόσμος συγγενικός, άν¬θρωποι που πραγματικά με αγαπούσαν και με καμάρωναν... τώρα δεν υπάρχει κανείς να με καμαρώ-σει..Αραιώνουν οι άνθρωποι...», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved