Γωγώ Ατζολετάκη: Το μεγάλωμα της κόρης της και τα προβλήματα που αντιμετώπισε
Showbiz

Γωγώ Ατζολετάκη: Το μεγάλωμα της κόρης της και τα προβλήματα που αντιμετώπισε

Η Γωγώ Ατζολετάκη μιλά για τον τρόπο που μεγάλωσε την κόρη της Θεοδώρα και τον τρόπο που διαχειρίστηκε την σχέση τους.

Η δημοφιλής ηθοποιός εξομολογείται τα οικογενειακά προβλήματα και τον τρόπο που τα επικοινωνούσε στην κόρη της όταν ήταν στην παιδική της ηλικία.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το νέο σου βιβλίο.

«Το τελευταίο μου βιβλίο, κυκλοφόρησε πριν από 6 μήνες κι έχει τίτλο: «Κι όμως εμείς θα πάμε στον Παράδεισο». Έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές μέχρι τώρα. Θίγει ένα σοβαρό πρόβλημα σχέσεων, τη διαβρωτική κι εξοντωτική σχέση μεταξύ μιας μάνας και μιας κόρης. Πώς μια δεσποτική μάνα, διαλύει τη ζωή της κόρης της».

Ορμώμενη από πού έγραψες ένα τέτοιο βιβλίο;

«Από διάφσρες ιστορίες που άκουγα κατά καιρούς. Ένα μεγάλο ποσοστό για τη θεματολογία των βιβλίων μου, το αντλώ από ιστορίες ανθρώπων που γνωρίζω, από την πραγματική ζωή, όχι βιωματικά. Με απασχολούσε να γράψω ένα βιβλίο πάνω σ' αυτή τη σχέση, που είναι πολύ σημαντική. Εκεί θα υπάρξει ή σχέση λατρείας ή τρομακτική κόντρα για οποιαδήποτε λόγο. Με την κόρη μου είμαστε πάρα πολύ δεμένες, είμαστε φίλες».

Ο ρόλος της μάνας πώς ξεχωρίζει;

Όταν ήταν μικρή η Θεοδώρα που αναγκαστικά έπρεπε να είμαι μια μητέρα αυστηρή, προστατευτική και θέλω να σου πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου αυτός ο ρόλος, της έλεγα καμιά φορά: «Θεοδώρα μου, σε παρακαλώ, μη με αναγκάζει να παίζω τη μαμά, δε θέλω να είμαι τόσο... μαμά». Έχω υπάρξει αυστηρή μαμά, αλλά δε μου άρεσε αυτό. Δε μου άρεσε να την τιμωρώ, να είμαι αυστηρή και να της απαγορεύω πράγματα, να είμαι τόσο δεσποτική κι αυταρχική κάποιες φορές. Παράλληλα προσπαθούσα να καλλιεργήσω μια σχέση φιλίας. Της έλεγα: «Θεοδώρα μου, πότε θα μεγαλώσει για να είμαστε φίλες;». Το ήθελα πάρα πολύ αυτό».

Τα λέγατε όλα μεταξύ σας;

«Φυσικά, ένα παιδί δεν πρέπει να ξέρει τα πάντα για τη ζωή της μάνας ή του πατέρα του, υπάρχει ένα όριο, όμως δεν την άφησα έξω από τα προβλήματα της οικογένειας. Οι γονείς μου ποτέ δεν μας έκαναν κοινωνούς στα προβλήματα της οικογένειας. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα, εμείς ζούσαμε σε ροζ συννεφάκι και δε τα μάθαμε ποτέ. Όταν μεγάλωσα κι έμαθα κάποιες δυσκολίες που είχε η οικογένεια μου, ένιωσα άσχημα που δεν τα ήξερα. Στη διαπαιδαγώγηση της κόρης μου φρόντισα να ξέρει τι συμβαίνει στο σπίτι. Κατά καιρούς αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, όπως υγείας, οικονομικά και σχέσεων», λέει στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved