Χριστίνα Δελλή: Ο γάμος στα 16 της χρόνια, οι ζημιές των αντρών και η λατρεία στα εγγόνια της!
Showbiz

Χριστίνα Δελλή: Ο γάμος στα 16 της χρόνια, οι ζημιές των αντρών και η λατρεία στα εγγόνια της!

Η Χριστίνα Δελλή σπάνια δίνει συνεντεύξεις, όταν όμως το κάνει, είναι αποκαλυπτική. 

Η ίδια μίλησε για τον γάμο της όταν ακόμα ήταν ανήλικη αλλά και για τα πρώτα της βήματα. Διαβάστε τι είπε...

«Στα 16 μου πήγα, συνοδεία της μαμάς μου, στην οντισιόν του Βασίλη Βασιλειάδη στο κέντρο διασκέδασης Β.Β. στην εθνική οδό. Μόλις με άκουσε, ενθουσιάστηκε: «Εσύ έχεις ταλέντο και θα γίνεις μεγάλη φίρμα» είπε και με πήρε στη δουλειά! Πρώτο όνομα ήταν η Λίτσα Διαμάντη. Την επόμενη χρονιά μου έκανε πρόταση ένα μαγαζί στην Πλάκα. Είπα «ναι» και πήρα την ορχήστρα του Βασιλειάδη και πήγα!»

«Κλέψατε» τους μουσικούς;

«Ναι! Είχα ήδη κάνει ντόρο κι εκείνοι με ακολούθησαν. Ανάμεσα στους μουσικούς ήταν ο καλύτερος μπουζουξής της Ελλάδας, ο γνωστός και ως χρυσοδάκτυλος Γιώργος Παρασκευάς, και κατόπιν σύζυγος μου. Παντρεύτηκα στα 17 μου, ακολουθώντας την πορεία της μητέρας μου! Μείναμε παντρεμένοι τρία χρόνια. Αποκτήσαμε μια κόρη, την Αναστασία, από την οποία σήμερα έχω δυο εγγονάκια, τον Μάριο και τον Χρήστο, αλλά, δυστυχώς, ο Γιώργος «έφυγε» νωρίς.»

Τι ήταν αυτό που κέρδισε τον κόσμο;

«Η αφέλεια μου; Η φωνή; Τα τραγούδια; Όλα μαζί; Εγώ φλέρταρα έντονα με το κοινό, γι’ αυτό και ισχυροί άντρες με θαύμασαν, με αποθέωσαν και ξόδεψαν πολλά λεφτά για χάρη μου. Μιλάμε για εκατομμύρια. Προσωπικά δώρα δεν δεχόμουν, αλλά στην πίστα ήθελα οι άντρες να κάνουν ζημιές!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved