Κ. Παπουτσάκη: Αποκαλύπτει για την αρχή της εγκυμοσύνης της: «Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ»!
Showbiz

Κ. Παπουτσάκη: Αποκαλύπτει για την αρχή της εγκυμοσύνης της: «Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ»!

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πρωτοέμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, εξιστορεί σε συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η αγαπημένη ηθοποιός που σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο μωρό της περιγράφει: «Ήταν τέλη Ιουλίου. Μάλιστα το νέο της εγκυμοσύνης μου, συνέπεσε με τα τραγικά γεγονότα στο Μάτι. Αυτές οι μέρες ήταν πραγματικά επώδυνες για όλους μας. Έκλαιγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για την ακρίβεια, εκείνη την περίοδο θρηνούσε όλη η Ελλάδα».

Η ίδια μιλάει με ενθουσιασμό για την τελευταία της δουλειά στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα «Περιμένοντας τη νονά», η οποία έκανε Avant premiere στις 14 Ιανουαρίου. Όπως λέει: «Ουσιαστικά τα δικά μου γυρίσματα διήρκησαν τρεις μέρες και έγιναν τον Μάιο στην Κολωνία. Έχω ένα guest ρόλο και υποδύομαι την μητέρα της Demy. Ήταν μια εκπληκτική συνεργασία. Πρόκειται για μια ταινία ευρωπαϊκών προδιαγραφών με ένα αξιόλογο cast. Είπα αμέσως το ναι όταν μου έγινε η συγκεκριμένη πρόταση, διότι εκτιμώ και θαυμάζω τον Νίκο Ζαπατίνα».

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved