Κωνσταντίνος Αργυρός-Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μόλις χώρισαν! Είναι οριστικό;
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός-Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μόλις χώρισαν! Είναι οριστικό;

Το ειδύλλιο ανάμεσα στην Hλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό χαρακτηρίστηκε από μεγάλο πάθος, αλλά και από σκαμπανεβάσματα.

Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά; Τόσο το πανέμορφο μοντέλο όσο και ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι δύο δυναμικοί χαρακτήρες, που προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσα στις απαιτητικές καριέρες τους και την προσωπική τους ζωή. Φιλόδοξοι και οι δύο, δύσκολα υποχωρούν ή αναδιπλώνονται απέναντι στους στόχους και στα όνειρά τους.

Η φύση του επαγγέλματος της Ηλιάνας προϋποθέτει πολλά ταξίδια για μεγάλα διαστήματα και αρκετούς μήνες μακριά από την Ελλάδα. Η απόσταση υπήρξε εξαρχής ένα εμπόδιο γι’ αυτή τη σχέση, ενώ, όπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές, αν και ο έρωτας ανάμεσά τους δεν έσβησε ποτέ, το ότι και οι δύο δίνουν προτεραιότητα στην καριέρα τους φαίνεται ότι ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τη ρήξη.

Παρόλο που, σύμφωνα με τη Realnews, δεν το παραδέχθηκαν ποτέ δημοσίως, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Εκτοτε ακολούθησε μια σειρά από «on and off», με τον χωρισμό -και μάλιστα όχι σε καλό κλίμα- να οριστικοποιείται μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει εστιάσει πλέον στις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπου πήρε παράταση μέχρι τις 2 Μαρτίου, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του με τίτλο «Τι να το κάνω». Την ίδια στιγμή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επικεντρώνεται στη διεθνή καριέρα της στο μόντελινγκ σε Μιλάνο, Παρίσι και Γερμανία, με έδρα της τη Νέα Υόρκη, όπου ζει από το 2011. Σε αυτό το πλαίσιο, με ενδιαφέρον αναμένεται η φετινή διοργάνωση των Mad Walk, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, την οποία πρόκειται να παρουσιάσει η Ηλιάνα. Ο λόγος; Το ότι στην ίδια εκδήλωση θα κάνει γκεστ εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοNewsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved