Ποιος λέει: «Θα ήθελα πολύ να πάθω μια κρίση αυτοπεποίθησης. Ζηλεύω τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση»

Ποιος λέει: «Θα ήθελα πολύ να πάθω μια κρίση αυτοπεποίθησης. Ζηλεύω τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση»

Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς και σκηνοθέτες της γενιάς του, όμως δεν νιώθει καθόλου αυτοπεποίθηση. 

Ο λόγος για τον Γιώργο Νανούρη ο οποίος παραδέχεται πως θα ήθελε να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και να μη μαστιγώνει τον εαυτό του... Διαβάστε τι εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του...

Γιατί τόση αγωνία; Με τα χρόνια δεν νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου καλλιτεχνικά;

Πάντα είχα την αγωνία να αποδείξω. Όχι στους άλλους, στον εαυτό μου. Αξίζω να είμαι σ’ αυτή τη δουλειά; Μπορώ να τα καταφέρω; Είμαι καλός; Δεν ήξερα αν κάνω για το θέατρο.

Πότε συνειδητοποίησες ότι κάνεις;

Πέρασαν δεκαπέντε χρόνια. Είμαι τρομερά ανασφαλής, γι’ αυτό άργησα τόσο. Έλεγα «ΟΚ, μπορεί αυτό να πέτυχε κατά τύχη, τι θα γίνει με το επόμενο;». Είχα μεγάλη ανασφάλεια για το αν δικαιούμαι να είμαι στο θέατρο. Δεν την έχω πια. Δεν λέω ότι είμαι ο καλύτερος, αλλά ότι μπορώ να κάνω αυτήν τη δουλειά. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω τελικά, μάλλον έβαζα μόνος μου εμπόδια στον εαυτό μου. Η ανασφάλεια που δεν μπόρεσα να κάνω εγκαίρως στην άκρη. Σιγά σιγά, όμως, με τα χρόνια, χαλαρώνεις και κάποια στιγμή, βλέποντας ότι τα πράγματα σου πάνε καλά, λες «Τώρα ηρέμησε». Θα ήθελα, όμως, πολύ να πάθω στη ζωή μου μια κρίση αυτοπεποίθησης. Για να μη μαστιγώνω συνέχεια τον εαυτό μου. Τους ζηλεύω τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Εγώ πάω πάντα με το «Ωχ, Παναγία μου…». Γι’ αυτό έχω και αυτή την τρελή αγωνία και πετάγομαι τα βράδια από το κρεβάτι.

Πηγή: People

GALLERY