Ευαγγελία Μουμούρη: Έτσι συνδυάζει τα απαιτητικά γυρίσματα με το θέατρο!
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: Έτσι συνδυάζει τα απαιτητικά γυρίσματα με το θέατρο!

Η Ευαγγελία Μουμούρη, υποδύεται τη Σουλτάνα στην παράσταση Λωξάντρα, ενώ πρωταγωνιστεί και στην τηλεοπτική σειρά Γυναίκα χωρίς όνοµα!

Η ηθοποιός, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως συνδυάζει τα απαιτητικά γυρίσματα με το θέατρο!

Πώς συνδυάζετε μια απαιτητική παράσταση με τα γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα»;
«Είχα να κάνω κάτι τηλεοπτικό αρκετό καιρό, αν και, καθώς επαναλαμβάνονται συνεχώς οι σειρές όπου έπαιζα, νομίζει κανείς πως δεν έχω λείψει καθόλου από την τηλεόραση. Δεν είναι όμως έτσι, καθώς απουσίαζα 3 ολόκληρα χρόνια. Αυτή η σεζόν λοιπόν είναι απαιτητική, μεγάλο προγραμματισμό όμως βγαίνει, καθώς έχω μόνο δύο φορές την εβδομάδα γύρισμα. Στα ενδιάμεσα προσπαθώ να κρατάω δυνάμεις, να ξεκουράζομαι όσο γίνεται, να ξεκλέβω και λίγο ύπνο σε μια γωνιά του θεάτρου. Μετά σηκώνομαι, πίνω καφέ και με ανανεωμένη ενέργεια βγαίνω και πάλι στη σκηνή».

Η θέση της γυναίκας δεν έχει βελτιωθεί τελικά. Τρέχουμε και δεν φτάνουμε...

«Δεν θα το περιόριζα μόνο στις γυναίκες, όλοι πια τρέχουμε. Έπειτα, δεν προέρχομαι από μια οικογένεια όπου καθόταν κανένας, άρα ούτε εγώ βγήκα στη δουλειά για να βρω έναν άντρα και να ξαναγυρίσω πάλι σπίτι. Η τέχνη μου είναι μέρος της ζωής μου. Βέβαια καμιά φορά πάνω στην κούραση μου λέω τι ωραία που θα ήταν να ξεκουραζόμουν για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά μετά σκέφτομαι «και τι θα κάνεις σπίτι;». Το να κάθεσαι δεν είναι δημιουργικό... Και συνέρχομαι», είπε στο Τηλέραμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved