Αμαλία Κάντζου: «Είναι δύσκολο και βάρβαρο το πρωινό ξύπνημα αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...»
Showbiz

Αμαλία Κάντζου: «Είναι δύσκολο και βάρβαρο το πρωινό ξύπνημα αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...»

Στα είκοσι ένα χρόνια που η Αμαλία Κάντζου βρίσκεται στο χώρο της δημοσιογραφίας έχει περάσει από εφημερίδες και sites, ενώ τα τελευταία έξι βρίσκεται μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η δημοσιογραφία με τα περίεργα ωράρια της την έχει κάνει πότε να ξενυχτάει για να γράψει το «κλείσιμο» της Wall Street, με αποτέλεσμα να φεύγει στις 2.00 τα ξημερώματα από το γραφείο και πότε να ξυπνάει στις 02.45, όπως αυτή τη σεζόν.
«Είναι δύσκολο και βάρβαρο, αλλάζει τελείως την καθημερινότητα σου», λέει η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του OPEN στο People.
«Αυτό που δικαιώνει τον Βαγγέλη Γιακουμή (σ.σ. συμπαρουσιαστής της εκπομπής) κι εμένα είναι ότι πηγαίνει πολύ καλά και λέμε χαλάλι».
Το στοίχημα για το OPEN ήταν μεγάλο, αφού ουσιαστικά δημιούργησε μόνο του την «προπρωινή ζώνη» (σ.σ. αυθαίρετη ονομασία).
«Ήταν ιδέα του Δημήτρη Μιχαλέλη, γενικού διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων.' Οταν μου προτάθηκε, υπήρχαν φίλοι και γνωστοί που είπαν την Κάτζου την παραπετάξανε. Δεν το είδα ποτέ έτσι» και συνέχισε λέγοντας:
«Θεωρώ ότι μουταιριάζει περισσότερο, η εκπομπή ως προφίλ. Είμαι πιο αυθόρμητη, έχω άποψη και τη λέω σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους όχι. Στο δελτίο ειδήσεων η δομή είναι αυστηρή και απαιτεί ένα συγκεκριμένο προφίλ Το στιβαρό δελτίο ειδήσεων του OPEN δεν ταιριάζει τόσο πολύ σε εμένα Αυτό είδε ο Δημήτρης Μιχαλέλης και τον ευχαριστώ. Ο μόνος μου προβληματισμός ήταν πως θα άλλαζα πάλι ζώνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved