Ευδοκία Ρουμελιώτη-Νίκη Παληκαράκη: “Είμαστε τυχερές που δεν μας έγινε μείωση”
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη-Νίκη Παληκαράκη: “Είμαστε τυχερές που δεν μας έγινε μείωση”

Για δεύτερη φορά στην καριέρα τους η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Νίκη Παληκαράκη υποδύονται την κόρη και τη μητέρα αντίστοιχα σε τηλεοπτική σειρά. Οι δυο ηθοποιοί μιλάνε για τις οικονομική κρίση που πλήττει το επάγγελμά τους, αλλά και για την προσωπική τους ζωή.

“Είμαστε τυχερές που δεν μας έγινε και μείωση. Όταν πριν από τρία χρόνια σε μια σεζόν είχαν βγει 43 σήριαλ, ενώ τώρα υπάρχουν μόνο πέντε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν σε παίρνει να ζητήσεις αύξηση” δήλωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και συνέχισε αναφορικά με το αν έχει δεχτεί πρόταση γάμου λέγοντας: “Με δαχτυλίδι, όχι αλλά έτυχε δυο σχέσεις μου που μου είχαν ζητήσει να παντρευτούμε. Κάποια στιγμή ήμουνα πολύ κοντά στο γάμο, αλλά όταν έμαθα ότι με απάτησε ο φίλος μου, χωρίσαμε!”
Η Νίκη Παληκαράκη απαντώντας στο αν της λείπει ένα παιδί τόνισε: “Κάποια στιγμή χτύπησε το βιολογικό μου ρολόι, αλλά εκεί είπα στον εαυτό μου ή το κάνω και είναι απόλυτα υπέροχο, είτε δεν κάνω τίποτα. Εμένα δεν θα μου έλεγε τίποτα να παντρευτώ μόνο και μόνο επειδή έτσι κάνει όλος ο κόσμος. Δεν βάζω νερό στο κρασί μου.”

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved