Γιώργος Νανούρης: «Είμαι μοναχικός άνθρωπος»
Showbiz

Γιώργος Νανούρης: «Είμαι μοναχικός άνθρωπος»

Ο Γιώργος Νανούρης έχει μια ιδιαίτερη συνήθεια, την οποία απολαμβάνει πολύ όσο περιέργη κι αν φαίνεται σε κάποιους, ενώ δηλώνει μοναχικός σαν άνθρωπος.

Ο ηθοποιός εξηγεί γιατί έχει την ανάγκη να μένει μόνος, και γιατί γκρινιάζουν οι φίλοι του!

Ποια ήταν η πρώτη φορά που βρήκες κάποιο αντικείμενο και σε ενθουσίασε;

«Αυτό που θυμάμαι είναι ότι πηγαίνοντας σε ραντεβού είδα μια παλιά πολυθρόνα και λέω «Αυτήν εδώ δεν τη χάνω με τίποτα». Πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα το ραντεβού, γιατί έπρεπε να την κουβαλήσω, (γέλια) Με έχουν περάσει αρκετές φορές για ρακοσυλλέκτη, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Η μόνη μου έγνοια εκείνη την ώρα είναι να σώσω το αντικείμενο. Θέλω να σου πω, δε, ότι έχω αποκτήσει πρόβλημα στη μέση από το κουβάλημα. Γι’ αυτό προσπαθώ πλέον να το μετριάσω. Έχω κουραστεί κι έχω γεμίσει το σπίτι αντικείμενα»

Πολύ μοναχική ασχολία πάντως...

«Γενικά, είμαι μοναχικός άνθρωπος. Περνάω αμέτρητες ώρες μόνος μου. Είναι κάτι που υιοθέτησα μεγαλώνοντας. Επειδή λόγω δουλειάς είμαι συνέχεια με κόσμο, έχω την ανάγκη όταν γυρίζω στο σπίτι να μένω μόνος. Βέβαια, έχω καλούς φίλους από τη δουλειά αλλά και εκτός. Δεν θα πω ονόματα, για να μην παρεξηγηθεί κανείς. Τους αγαπώ και τους νοιάζομαι. Και εκείνοι το ίδιο. Συχνά παραπονιούνται ότι δουλεύω πολύ. Τα Χριστούγεννα, με την παράσταση που έκανα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπήρξε μέρα που δούλεψα 21 ώρες σερί. Γύρισα ύστερα σπίτι και ήθελα μόνο να ξεραθώ στο κρεβάτι», λέει στο περιοδικό PEOPLE

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved