Γιώργος Νανούρης: «Δεν πουλάω τον εαυτό μου»
Showbiz

Γιώργος Νανούρης: «Δεν πουλάω τον εαυτό μου»

Ο ηθοποιός Γιώργος Νανούρης αγαπά πολύ τη δουλειά του, σε σημείο που ξυπνάει τα βράδια για...σημειώσεις

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ακόμη, παραδέχεται ότι επιθυμεί να αποδεικνύει πράγματα μέσα από τη δουλειά του και το στηρίζει με έναν ιδαίτερο συλλογισμό.

Υπάρχουν βράδια που πετάγεσαι από τον ύπνο για να σημειώσεις κάτι για τη δουλειά ή που μένεις ξάγρυπνος από την αγωνία σου να πάνε όλα καλά;

«Τα τελευταία χρόνια είναι έτσι όλη μου η ζωή. Με αγχώνει το γεγονός ότι, ενώ τώρα είμαι σε μια φάση χαλάρωσης, ακόμη ξυπνάω τη νύχτα. Και αυτό είναι καμπανάκι. Παλαιότερα, όταν ετοίμαζα μια παράσταση, πεταγόμουν με εφιάλτες από τον ύπνο μου, αλλά όταν πια ανέβαινε ηρεμούσα και ο οργανισμός επανερχόταν στο φυσιολογικό. Τώρα, ξυπνάω τη νύχτα χωρίς να έχω κάποιο άγχος. Δηλαδή, αν πέσω για ύπνο στις 2.00 το βράδυ, Θα ξυπνήσω χωρίς λόγο στις 4.30. Και Θα με ξαναπάρει ο ύπνος στις 7.00 το πρωί. Μάλλον έχω τσι¬τώσει άσχημα τον οργανισμό μου».

Να φανταστώ ότι δεν ξέρεις και να «πουλάς» καλά τον εαυτό σου;

«Δεν μου αρέσει η λέξη «πουλάω». Δεν «πουλάω» τίποτα. Απλά θέλω να αποδεικνύω πράγματα μέσα από τη δουλειά μου. Γιατί ό,τι κι αν σου πω εγώ, αν έρθεις να δεις την παράσταση και είναι μάπα, θα είναι σαν να σε κοροϊδεύω. Άσε να πει ο άλλος αν είσαι καλός, δεν μπορείς να το λες εσύ για σένα. Προσωπικά, νιώθω ακόμη πως δίνω εξετάσεις. Κι αυτό δεν τελειώνει. Κάθε χρόνο από την αρχή. Νέο έργο, νέοι χώροι, νέοι συνεργάτες», λέει στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved