Αργύρης Αγγέλου: «Η Μιμή Ντενίση είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για μένα»
Showbiz

Αργύρης Αγγέλου: «Η Μιμή Ντενίση είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για μένα»

Για τους κριτές του YFSF στο οποίο συμμετέχει αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Μιμή Ντενίση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αργύρης Αγγέλου.

«Η Μιμή Ντενίση είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για μένα. Έχουμε δουλέψει μαζί στη σκηνή, αλλά έχει υπάρξει και παραγωγός μας σε μια παράσταση που κάναμε με τον Γιώργο και τη Ζέτα στο "Όνειρο της διπλανής πόρτας", οπότε μας συνδέουν πολλά χρόνια αγάπης. Επίσης, ήταν και από τους πρώτους ανθρώπους που μου έδωσε ευκαιρία και ρόλο πριν γίνω γνωστός από την τηλεόραση και της το χρωστάω.
Τον Δημήτρη Σταρόβα τον ξέρω ελάχιστα, αλλά μ' αρέσει αυτό που κάνει και μ' αρέσει το χιούμορ του. Για τον κύριο Μαζωνάκη, τι να πω; Τον έχω δει άπειρες φορές στα μαγαζιά όπου τραγουδάει, τον σέβομαι, τον εκτιμώ. Θεωρώ ότι έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη κριτική επιτροπή», είπε ενώ αποκάλυψε πόσες ώρες μεταμόρφωσης απαιτούνται πριν δούμε τους διαγωνιζομένους στην πίστα.

«Από την εμπειρία μου στο πρώτο live θα σου πω ότι μόνο για τα μαλλιά, τα οποία ήταν τρέσες, και τοποθετημένες τούφα τούφα, χρειάστηκαν δυόμισι ώρες και για να βγουν 45 λεπτά» αποκαλύπτει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved